Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat zich melden voor Sergiño Dest'

15 april 2024 15:22 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat zich melden voor Sergiño Dest"; image source: Pro Shots

Ajax gaat komende zomer een poging doen om Sergiño Dest vast te leggen. Dat weet Hans Kraaij jr. te melden in gesprek met ESPN. PSV heeft de vleugelverdediger momenteel gehuurd van FC Barcelona en heeft een optie tot koop bedongen voor 10 miljoen euro, maar ook Ajax wil een poging gaan wagen om de international van de Verenigde Staten vast te leggen.

Dest speelde al zeven jaar in de jeugdopleiding van Ajax, waarna hij ook zijn debuut maakte in het eerste elftal. Na zijn eerste seizoen in de A-selectie vertrok hij naar Barcelona.

In Spaanse media verschenen al eerder geruchten dat Barcelona gaat proberen om Dest te overtuigen om niet in te gaan op een contract bij PSV omdat het verwacht veel meer te kunnen krijgen bij een verkoop aan een andere club dan de 10 miljoen euro die momenteel is bedongen in het huurcontract. Dest heeft afgelopen weekend nog aangegeven zich nog niet bezig te houden met zijn toekomst, maar dat hij volgend seizoen wel bij een club wil spelen waar hij wekelijks in actie komt en dat hij het momenteel uitstekend naar zijn zin heeft bij PSV.

Meer op ESPN.nl




Tags

dest barcelona poging espn hans kraaij vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Kansloos, a little to late. Hier champions league en een trainer die hem kan helpen nog beter te worden vs een club die misschien geen Europees speelt, geen trainer heeft, waar het "een beetje onrustig is" en waar ze het geld niet hebben.
+6/-0

3 weken geleden
Dit lijkt me ook een bericht dat zo de prullenbak in kan.
+1/-0

3 weken geleden
Deze valt in hetzelfde rijtje als "PSV gaat zich melden voor Kylian Mbappé"
+4/-0

 
3 weken geleden
Kansloos, bij ons speelt hij Champions League.... Die hebben hen kans gehad afgelopen jaar.... Ajax is een labyrint vol ellende, daar gaat hij echt niet naartoe....
+2/-0

3 weken geleden
Ze schijnen ook van Gaal weer als trainer te willen hebben. :) :)
+1/-0

3 weken geleden
Vraag me af welke dealer Kraay heeft. Die verkoopt namelijk goed spul.

Dest zou ik adviseren nog een jaar te blijven. Je speelt hier voetbal onder een trainer wat je perfect ligt en je kunt je wederom laten zien in de CL. Daarnaast is hij nog ontzettend jong en heeft alle tijd om die grote stap te maken!
+1/-0

3 weken geleden
Ajax heeft ook geen optie tot koop, dus die zullen het dubbele moeten betalen. Lijkt me behoorlijk uit de duim gezogen dus. Maar PSV moet diep gaan om hem vast te leggen, wat een geweldenaar en smaakmaker. Zou 'm heel graag nog een jaartje in de CL zien spelen met Noah voor zich.
+3/-0

3 weken geleden
Ik weet niet aan welk spul Hansie Hansie heeft gezeten.
+1/-0

3 weken geleden
Totaal ongeloofwaardig. Ofwel Dest blijft bij de beste club van Nederland of hij gaat een nieuw avontuur bij een topcompetitie in het buitenland aan. Andere opties lijken mij uitgesloten.
+1/-0

2 weken geleden
Ajax zou mij ten zeerste verbazen, helaas schat ik de kansen van psv ook niet al te hoog is. Barca zal er zeker alles aan doen (als psg) om er een betere deal uit te slepen en zal zeker interesse zijn van andere mooie clubs. Als hij bij psv blijft zie je de gelimiteerde transfersom clausules ook wel aankomen.

Fantastisch seizoen en gewoon een meer dan prima speler die neem ik aan ook de vele sceptici / criticasters van begin dit seizoen ook hier heeft overtuigd. Een van de spelers van het seizoen zonder enige twijfel. Een van de beste aanvallers (en dat als verdediger), ongelooflijk loop vermogen, multi functioneel en vrijwel altijd beschikbaar
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik vind 'een meer dan prima speler' matig uitgedrukt.
+1/-0

 
2 weken geleden
Dat ben ik met jou eens. Vind hem een fantastische back.
+1/-0

2 weken geleden
Waar Dest ook eventueel heen zal gaan: ik vind hem 1 van onze beste 'aanwinsten' van de laatste jaren. Wat een power, wat een drive en nooit te beroerd om een stap extra te doen. Keurig in interviews en, ondanks zijn moeilijke positie (eigendom van Barca) gewoon antwoord geven op moeilijke vragen over zijn toekomst. Ik zou het begrijpen als hij voor een grotere competitie kiest, hoe jammer ik het ook zou vinden. Hopelijk houdt het bereiken van CL Dest nog even bij PSV maar ik vrees dat zijn ambitie dat in de weg zal staan. Forza Dest!
+1/-0

 
2 weken geleden
Verhaal van Bosz was goed. Barcelona, korte periode, Milan, korte periode, Barcelona deel 2, korte periode. Ontwikkel je dan bij een club die je kan helpen, waar je kans op speeltijd hebt, op een podium waar je jezelf kan laten zien. Goed verhaal, al kan het meespelen dat ik hem héél graag zie blijven.
+2/-0

 
2 weken geleden
Bij de juiste club in het buitenland zie ik hem ook gewoon wekelijks spelen. Uiteraard hoop ik ook dat Sergino blijft.
+1/-0

 
2 weken geleden
De wijnaldum route. Een newcastle, of een aston villa, in die competitie de weerstand testen en dan doorgroeien.
+1/-0

2 weken geleden
PSV is gelegen zoveel mogelijk te doen om Dest te houden, desnoods het dubbele van die 10 meloen en zelfs iets meer in te zetten en op andere posities inkrimpen en alleen de hoognodige kwaliteiten te behouden zelfs al zou Bakka vertrekken ,door de mogelijke investeringen en opofferingen te doen moet er een goede selectie op poten te zetten zijn voor komend mooie seizoen.
+1/-0

2 weken geleden
Denk niet dat hij bij PSV blijft maar ook zeker niet dat hij naar Ajax vertrekt. genoeg andere opties.
+1/-0

2 weken geleden
Zou een van de topprio's moeten zijn hem te houden. Die kan met een actie de wedstrijd voor je winnen. En zie zijn assists, die laatst tegen AZ was van rechtsbuitenpositie. Mega gast. (En dan te bedenken dat ik voor het seizoen suf vond dat we hem haalden... My bad)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte