Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV kondigt samenwerkingsverband aan met Adelaide United FC

18 april 2024 13:50 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV kondigt samenwerkingsverband aan met Adelaide United FC; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen aangekondigd een samenwerking aan te gaan met het Australische Adelaide United FC. De samenwerking gaat bestaan uit actieve kennis- en expertisedeling waar Adelaide van kan profiteren. Anderzijds liggen er commercieel gezien gigantische kansen voor PSV Down Under, waardoor de samenwerking voor beide partijen als een win-win wordt beschouwd.

De voorzitter van Adelaide United Ned Morris reisde eerder deze maand al af naar Eindhoven om de formaliteiten af te ronden en de samenwerking te beklinken. Jonge spelers van Adelaide United FC krijgen zo de kans om op de Herdgang onder Europese omstandigheden te trainen en waar mogelijk ook te spelen. Daarnaast profiteren de Australiërs dus van de kennis en ervaring binnen PSV, met name op het gebied van scouting en ontwikkeling van de jeugd.

Hoofd Jeugdopleidingen bij PSV Ernest Faber is in ieder geval zeer content met de aangekondigde samenwerking: "Ook zeker op commercieel gebied liggen er mooie kansen voor PSV in deze samenwerking." Voorzitter van Adelaide United Ned Morris sluit zich aan bij die woorden: "PSV is een van de grootste clubs ter wereld. De club heeft een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van de meest talentvolle spelers. Daar kan onze club alleen maar van profiteren."

Adelaide United FC staat momenteel achtste in de Australische competitie. In het seizoen dat Corona uitbrak 2019/2020 was de Nederlander Gertjan Verbeek er actief als hoofdtrainer.

Meer op PSV.nl
Tags

adelaide australische morris samenwerkingsverband australiers beklinken corona down expertisedeling faber formaliteiten gertjan gigantische herdgang jeugdopleidingen uitbrak under verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een prijzen. Dat wordt weer schrapen.

Edit, de reactie hoort uiteraard bij het item over de prijzen voor de seizoenkaarten
+1/-0

2 maanden geleden
Keer op vakantie gaan daar , weten ze überhaupt of er lucht of zand in een voetbal zit , puur centjes , niks anders
+1/-0

 
2 maanden geleden
Leuk voor Adelaide United, maar denk niet dat PSV er veel aan heeft. Helaas het grootste talent van Austrlie (once in a generation) heeft bij Bayern Munchen getekend. Die had PSV vast moeten leggen.

Voetbal zou hier overigens veel groter (kunnen) zijn ware het niet dat Aussie Rules en Cricket de dienst uit maken. Kinderen betalen 1000 dollar per jaar (600 EURO) contributie hier. Voor Aussie Rules en Cricket maximaal 100 dollar!

Nestory Irankunda:
https://adelaideunited.com.au/videos/id/nestory-irankunda-all-goals-adelaide-united-to-bayern-munich/6341092633112/link
+1/-0

2 maanden geleden
Wel benieuwd wat dit allemaal gaat kosten (alleen al aan vliegtickets) en wat het eventueel op gaat brengen. Zijn er geen interessante clubs in anders landen (Afrika) die makkelijker, sneller en goedkoper te bereiken zijn ?
+1/-0

2 maanden geleden
Nou ja,nu dus samenwerkingsverbanden in noord en zuid-amerika en australie dus de kans dat andere continenten volgen lijkt me best aannemelijk.
En dan onder de noemer internationaal netwerken is dat best positief.
+1/-0

2 maanden geleden
Waarom Australie? Weinig goede voetballers daar, wellicht komt dat door cultuur. Beter Japan of andere Aziatische landen samenwerkingen aangaan. Harde werkers en vaak een goede techniek.
+1/-0

5 weken geleden
Ik vraag mij af wat PSV hier concreet beter van wordt? Over welke commerciële kansen gaat het?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman