Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: "We waren dit jaar gewoon veruit het beste"

26 april 2024 01:54
Foto: Pro Shots

Guus Til: "We waren dit jaar gewoon veruit het beste"; image source: Pro Shots

Ook de maker van de openingstreffer en de 0-4 Guus Til kwam na afloop voor de camera's van ESPN en ging in gesprek met commentator Mark van Rijswijk: "Haha, ja, dat is zeker vanavond, ja. De eerste was nog oke, maar mijn tweede was wel echt lelijk."

Bij je openingstreffer draaide de middenvelder knap weg. Mark van Rijswijk vroeg naar zijn beweging zonder de bal te raken. "Haha, ja, een no touch turn noem ik dat. Proberen je lichaam te gebruiken zonder de bal aan te raken. Heel veel spelers doen dat, Saibari is daar ook een meester in. Bij de rust dachten we, zo, dit was echt de beste helft die we tot nu toe gespeeld hebben. Haha, ja, klopt, Peter Bosz stond voor ons te klappen, en dat gebeurt echt niet vaak kan ik je vertellen. Misschien bij AZ-uit, maar geen applaus. Toen zei hij wel dat het echt heel goed was. Alles loopt natuurlijk. En ik zei het net ook al buiten de camera's om, het veld hielp ook echt. Elke kaats was goed, de vrije man vinden was heel gemakkelijk, ja. Het kwam ons spel alleen maar ten goede."

Of hij net als Luuk de Jong, Joey Veerman en Peter Bosz ook zo genoten heeft op het veld: "Nee, in het veld geniet ik niet echt. Wel altijd na de wedstrijd. Dat besef ik niet zo als ik aan het spelen ben. Misschien komt dat nog. Ik hoop dat we die 93 punten kunnen evenaren, zodat we echt de boeken in gaan. We willen er zoveel mogelijk uithalen. We zijn zo goed als kampioen, eigenlijk wel, ja. Het is gewoon gedaan. Ja, echt fantastisch, prachtig. Je ziet het misschien niet aan me want ik lach vaak. De reeks van zeventien gewonnen wedstrijden op rij, dat vond ik wel heel speciaal. Wij zijn gewoon zo ontzettend goed. Als alle omstandigheden goed zijn, wie gaat ons dan verslaan? We waren dit jaar gewoon veruit het beste. Dat is gewoon zo. Ik zie het allemaal wel met het feestje, weet niet wat ik kan verwachten maar het is niet aan mij."
Discussieer mee op de forums


Tags

til bosz rijswijk applaus commentator espn geniet joey jong kaats lach saibari touch turn uithalen veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi