Transparent
Inloggen
Sluiten

Kampioensboeken en specials al te bestellen

27 april 2024 17:51
Foto: Pro Shots

Kampioensboeken en specials al te bestellen; image source: Pro Shots

Voetbal International, het Eindhovens Dagblad én PSV zelf hebben inmiddels de publicaties aangekondigd van boeken rondom de vijfentwintigste landstitel van PSV. Nu de landstitel officieus binnen is, zijn de boeken danwel de kampioensspecial per direct te bestellen, zodat je ze direct ontvangt als de titel definitief binnen is.

Voetbal International brengt dit jaar de kampioensspecial uit met daarin verhalen van onder andere Marco Timmer, PSV-Watcher sinds jaar en dag namens het voetbaltijdschrift. Zo heeft hij in de Skiete Willy-Podcast al een klein tipje van de sluier gegeven waarbij met name het verhaal dat hij geschreven heeft over het tandem op ons middenveld Joey Veerman en Jerdy Schouten, oftewel Jo en Jer. Deze kampioensspecial is inmiddels te bestellen en dat doe je hier.

Ook het Eindhovens Dagblad brengt een heus boek uit rondom de aanstaande landstitel van PSV. Met verhalen van uiteraard Rik Elfrink, Maarten Wijffels en Chris Ottens is het boek Eendracht hier te bestellen.

Inmiddels heeft PSV zelf ook de komst van een boek bekend gemaakt. In deze dikke pil wordt er teruggekeken naar alle vijfentwintig landstitels die PSV heeft behaald. Het boek wordt na bestelling in juni geleverd en is nu al te pre-orderen tegen het gereduceerde tarief van 25 euro in plaats van 39,95. Dat doe je via deze link.
Discussieer mee op de forums


Tags

boek kampioensspecial landstitel kampioensboeken specials bestelling eendracht elfrink gereduceerde jer jerdy joey officieus oftewel orderen ottens pil podcast pre publicaties schouten skiete sluier tandem tarief timmer tipje titel veerman vijfentwintig vijfentwintigste voetbaltijdschrift wijffels willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Gisteren naar Voetbalpraat van ESPN zitten kijken. Vreemd genoeg werd het geweldige voetbal van PSV en de nu zekere titel niet besproken. Wel 22 minuten over Slot.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Mooi zo laten , ook al zenden ze er niks van uit daar zal ik geen druppel minder
Om drinken en m’n 020 “vrienden” niet harder jennen tot t volgend seizoen weer begint ! Fijne vakantie mannen , nu hier in Turkije in de zon en de Philips shirtjes ( en brainport) zijn hier heerlijk zichtbaar , eendracht maakt macht ,
+5/-0

 
3 maanden geleden
Het zal me mijn reet roesten. Maar; Ik vond Milan van Dongen juist heel complimenteus rondom Heerenveen, daarna bij ESPN vandaag ook. En vrijdag was het eerste stuk voetbalkantine ook voor PSV. Waarbij iedereen vol lof was.

Off the record, Slot heeft ook goed gepresteerd. De stap naar liverpool is gigantisch (mooi) en voor ons belangrijk, wat komt er voor terug.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Over het algemeen kijk ik graag naar ESPN, maar dat gelul over Feyenoord/Slot en over het wanpresteren van Ajax mag nu weleens wijken voor het superieure PSV. Ook bij VI, dat ik altijd opneem en terugkijk, donderdag (uur na afloop!) helemaal niets en vrijdag een minuutje waarin Gijp & Valentijn, die ik normaal hoog heb zitten, het afdoen met bedroevende tegenstand(er). En ook bij Hélène op zondag slechts heel summier en met name kort. Nogmaals ik kijk de programma's graag, en zal zulks blijven doen, en vind ESPN doorgaans (meer dan) prima, maar dit valt wat tegen. Hopelijk wordt e.e.a. volgende week volop gecompenseerd! Daar heeft PSV recht op, daar hebben wij recht op!

Back ontopic: de VI kampioensspecial is vaste prik en daarnaast zal ik inschrijven voor dat kampioenschappenboek* van PSV, €25 voor een "stoeptegel" is een koopje!

*3× woordwaarde
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi