Transparent
Inloggen
Sluiten

Brands: "Proberen Dest & Tillman te behouden"

28 april 2024 13:43
Foto: Pro Shots

Brands: "Proberen Dest & Tillman te behouden"; image source: Pro Shots

Te gast bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN vanochtend ging Marcel Brands ook specifiek in op de twee gehuurde spelers van PSV, van respectievelijk FC Barcelona en FC Bayern München. "We hebben op Malik Tillman een koopoptie om hem over te nemen van Bayern München en het is dan ook de bedoeling dat we dat gaan doen. We willen hem sowieso graag behouden en hij staat er zelf ook voor open om langer bij ons te blijven."

Datzelfde geldt voor de recent zwaar geblesseerd geraakte Sergiño Dest. "We willen hem ook graag behouden, ja. Hij is ontzettend geliefd in de groep en heeft ontzettend veel kwaliteit toegevoegd aan de selectie. Als hij zelf wil blijven, gaan wij er alles aan doen om hem te behouden. Die keuze ligt echter wel volledig bij hem."
Discussieer mee op de forums


Tags

brands dest tillman bayern barcelona eredivisie espn geliefd goedemorgen malik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
"Die keuze ligt echter wel volledig bij hem". Tussen de regels door: hij zal flink moeten inleveren qua salaris als hij blijft. Dat gezegd hebbende, met een dergelijke blessure is dit natuurlijk wel HET moment om eieren voor je geld te kiezen. Hij zal moeten revalideren en daarna zichzelf op de trainingen terug in het elftal moeten werken. Als hij er internationaal op wil blijven staan heeft hij dus een club nodig waar hij geen moordende concurrentie heeft op zijn positie, maar die wel aansprekend genoeg is om in beeld te blijven bij de financieel meer vermogende clubs van Europa. Dan zit hij hier volgens mij wel erg goed.

Ik moet overigens wel zeggen dat ik van Dest nooit de indruk heb gekregen dat hij iets van clubbinding voelt. Volgens mij puur zakelijk. Let wel, dat is mijn gevoel, geen feit. Tillman is volgens mij iets meer een jongen waar gevoel meeweegt in de keuze. Zie hem daarom sneller kiezen voor een langer verblijf dan Dest. Al ligt bij Tillman de koopoptie wat ingewikkelder.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Mbt dat clubgevoel, hij sliep vroeger waarschijnlijk niet in een PSV pyama net als wij, maar hij gaf na zijn avontuur bij AC Milan wel aan geleerd te hebben van wat hij zelf als fout erkende, namelijk dat hijzelf de verhouding met de club als puur zakelijk had beschouwd en onderschat had hoe belangrijk die wisselwerking is om jezelf ook thuis te voelen. Hij heeft meerdere malen aangegeven zich bij dit PSV erg prettig te voelen, en ook niet onder stoelen of banken gestoken dat hij een absolute topclub ambieert. Zonder blessure zou het onmogelijk zijn geweest om hem te behouden, nu hebben we een kansje dat hij bereid is in zichzelf te investeren en kunnen we er nog anderhalf seizoen van genieten
+2/-0

 
3 maanden geleden
Clubgevoel is zo 1981. Denk dat er uberhaupt not weinigen in een PSV pyama slapen of met PSV tasje lopen. De jongens lopen liever met LV.
+1/-0

3 maanden geleden
Allebei ingewikkelde zaken waarbij Brands en Co zeer zorgvuldig te werk zullen moeten gaan, wel zie ik voor Dest weinig ander keus dan bij PSV bijtekenen daar er geen ene Club de risico zal nemen hem op dit moment aan te trekken.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Als de opties zouden zijn zoals wel eens aangegeven is het totaal niet ingewikkeld. Gewoon €12 miljoen en €10 miljoen willen aftikken en rondkomen met de spelers zelf en je bent er al bijna. Niet als een kruidenier proberen een paar miljoen te 'verdienen' door te gaan onderhandelen. Er zullen echter wel totaal andere opties liggen.
+1/-0

3 maanden geleden
Als ze slim zijn blijven ze gewoon hier. Hier krijgen ze heel veel speeltijd om zich verder te ontwikkelen. Bij een grote Europese club worden ze bankzitters, ze zijn (nog) niet goed genoeg om basisspeler te worden. En CL wordt steeds belangrijker, volgend seizoen speelt PSV minimaal 8 wedstrijden en dat is goed voor de ontwikkeling van spelers. Kortom, PSV is voor opkomende spelers de ideale club.
+1/-0

3 maanden geleden
Er staat zoveel te gebeuren dat er lekker ruimte voor al wat wij hier opteren,
vergeet niet dat er nog altijd belangstelling bestaat voor Baba Baka Rama Schouten Veerman enz zoals altijd als je kampioen word, het zou mij verbazen als er een aanbieding voor Luuk ergens uit de koker rolt?
+1/-0

3 maanden geleden
Hopelijk kan / gaat PSV Tillman overnemen en niet weer een jaar huren. We zijn geen opleidings instituut Van BM. of welke club dan ook. Dest moeilijk verhaal. Tja wat is wijsheid. Hopelijk heeft Brands / Steward een antwoord.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi