Transparent
Inloggen
Sluiten

Adil Ramzi aan de slag bij KNVB

29 april 2024 20:10 - KNVB
Foto: Pro Shots

Adil Ramzi aan de slag bij KNVB; image source: Pro Shots

Voormalig Jong PSV-trainer Adil Ramzi heeft een nieuwe baan gevonden. De KNVB heeft de zesenveertigjarige Ramzi aangesteld als trainer van Oranje Onder-18. Ramzi was in het verleden werkzaam bij PSV, alvorens hij de overstap maakte naar het Marokkaanse Wydad AC.

De jeugdtrainer van Marokkaanse komaf werkte bij PSV niet alleen als trainer van Jong PSV. Ook werkte hij als jeugdtrainer en als assistent-trainer van Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV. Zijn Marokkaanse avontuur bij Wydad liep al snel stuk, waarna de trainer nu dus weer aan de slag kan. "Ik ben trots dat ik het vertrouwen krijg om aan de slag te gaan met de grootste talenten van Nederland!", zo laat de oud-PSV'er weten via de KNVB-kanalen. "We willen presteren, dat staat natuurlijk voorop. Daarnaast is het voor mij een mooie kans om, samen met de Nederlandse clubs, na te denken hoe we het maximale uit onze talenten kunnen halen. Ik kijk er enorm naar uit om te starten", aldus Adil Ramzi.

Ook directeur topvoetbal Nigel de Jong is content met het aantrekken van Adil Ramzi. "We zijn blij dat Adil ons team bij de KNVB komt versterken. Ik ben overtuigd van zijn kwaliteiten als coach en ik geloof dat zijn persoonlijkheid een verschil gaat maken bij onze nationale elftallen. Wij hebben veel vertrouwen in een mooie en succesvolle toekomst."

Meer op KNVB




Tags

ramzi knvb jong wydad baan komaf nederland nigel nistelrooij oranje zesenveertigjarige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Ik had verwacht dat hij weer trainer van JPSV zou worden.
+1/-0

3 weken geleden
Toch al de nodige ervaring. Leuk voor hem en een wijs besluit van de KNVB.
+1/-0

3 weken geleden
Heel leuk voor Adil, superaardige beschaafde gast. Ik hoop dat ie succesvol zal zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman