Transparent
Inloggen
Sluiten

"San Diego meldt zich voor Lozano"

29 april 2024 20:28 - www.ed.nl
Foto: Pro Shots

"San Diego meldt zich voor Lozano"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is Hirving Lozano aan zijn laatste weken in Eindhoven bezig. Zoals het er nu naar uitziet, zal de Mexicaan niet lang meer in het PSV-shirt te bewonderen zijn. De international kan uiterlijk komende winter naar het Amerikaanse San Diego vertrekken. Gesprekken zijn reeds al langere tijd gaande. Als San Diego aanstuurt op een zomerse transfer, zal dat in eerste instantie via een huurconstructie zijn.

Bij zijn terugkeer van Napoli naar Eindhoven ondertekende de Mexicaan vorige zomer een contract tot medio 2028, waarbij ook een aantal afspraken is gemaakt. Hier was het uitgangspunt dat Lozano maximaal enkele jaren in Eindhoven zou spelen en het contract niet uit zou dienen. Een van de genoemde mogelijkheden daarbij was dat hij naar Los Angeles of San Diego kon vertrekken. In de Verenigde Staten kan de Mexicaan aanzienlijk meer verdienen dan in Nederland.

Het hele artikel vind je hier

Meer op www.ed.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

diego san lozano aanstuurt angeles huurconstructie napoli nederland ondertekende zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Waarom dan niet meteen naar MLS im plaats van eerst een jaar naar PSV? Of kan hij zijn (eigen) verwachtingen niet waarmaken en kiest die eieren voor zn geld...
+1/-0

3 maanden geleden
Hele rare constructie dit...PSV heeft toch een behoorlijk bedrag betaald aan Napoli, gaan we daar nog wat van terug zien.
Overigens denk ik ook niet dat Lozano zijn oude niveau nog zal halen...
+2/-0

 
3 maanden geleden
PSV zou 11 millioen ontvangen volgens het ED
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoe deze transfer toentertijd tot stand kwam en onderbouwd werd in verschillende artikelen had ik het idee dat de verwachting zou zijn Lozano voor een vergelijkbare prijs weer door te verkopen ergens gedurende het contract.

Inderdaad wat apart en vroeg me af in hoeverre ze daar vanuit konden gaan. Lijkt me niet dat je zoiets al met zekerheid vast kan leggen en er is natuurlijk een hoop onzekerheid. Daarentegen, PSV heeft uiteraard een goede verhouding met Lozano, Stewart heeft vast wel wat connecties bij clubs in de MLS en heeft daar vast een aardige inschatting van weten te maken en zijn ze wellicht samen tot een logische constructie gekomen voor alle partijen.
+1/-0

3 maanden geleden
Dat is heel snel en als die elf miljoen klopt bijzonder om binnen een jaar een verlies van vier miljoen te nemen.
Wellicht logisch vanuit PSV-perspectief met Lang die weer terugkomt, hopelijke overname van Tillman maar dan graag voor meer geld. Marketingwaarde van Lozano voor de MLS lijkt fors, dat moet te verzilveren zijn.

Wat mij betreft vooral jammer na een (voor Lozano) pech jaar met name door de blessures. Ik ben het niet altijd eens met de kritiek over zijn niveau en vorm. Hij is met zijn beweging en doelgerichtheid nog steeds continu gevaarlijk. Statistieken vallen tegen al haalt hij volgens mij dubbele cijfers met ballen op paal en lat en dat is uiteindelijk ook deels pech.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben ook positief over Lozano. Een vertrek zou me zeer verbazen, want ik kreeg het vermoeden dat PSV Bakayoko voor een groot bedrag zou willen verkopen, en dat Lozano dan naar rechts zou verschuiven.
Het spel van PSV is ook veranderd tov de tijd dat hij hier speelde. PSV staat nu een stuk verder op het veld, en dus is er ook minder ruimte om met de bal te rennen en zijn topsnelheid als wapen te gebruiken.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Als je Dest achter je hebt staan die er continu overheen klapt blijft er veel minder ruimte over voor Chucky en wordt je min of meer gedwongen om naar het drukke midden te bewegen waar juist zijn kracht niet ligt. We gaan het zien, ik moet het nog maar zien gebeuren.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Al was dat met Noa natuurlijk een vergelijkbare situatie. Ik denk wel dat Chucky voor een type back als Dest een godsgeschenk is.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Totaal niet mee eens: Lang is juist een jongen die enorm gedijt in de kleine ruimte. Zie hem zomaar op de 10 positie eindigen. Lozano moet ruimte voor zich hebben itt Noa
+2/-0

 
3 maanden geleden
Met jou eens en niet met Obelix. Lozano is een sprinter die op topsnelheid levensgevaarlijk is. Bij Dit PSV-spel is dat lastiger voor hem. Noa is een pingelaar, en past beter bij dit compacte spel met ook nog Det achter hem.
Toch zou ik graag Lozano behouden, zeker als Noa zoveel wedstrijden heeft gemist.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat Noa in de korte ruimtes beter is zijn we het wel eens. Ik bedoel dat de situatie voor een buitenspeler het zelfde is, dest die er overheen klapt. Waarmee ik bedoel dat het voor dest erg prettig is dat lozano verdedigend meer dan zijn werk doet.

Ik zeg niet dat Lang dat niet doet, maar toch.
En ach, iemand die 3x scoort en dus eigenhandig onze vrienden oprolt heeft voor mij een eeuwig streepje voor.
+1/-0

3 maanden geleden
Was wat gereserveerd ten aanzien van zijn terugkomst. Heeft mij zelden echt kunnen overtuigen. Als we zonder al te veel verlies door kunnen, wat mij betreft lekker doen.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Mee eens. Moet eerlijk zeggen dat geen verlies een staaltje zou zijn - daarom most je toch echt vraagtekens zetten bij de transfer. Dure grap
+3/-0

3 maanden geleden
Totaal oneens met een aantal reacties, eerder ook al.
Ja, het is een dure aankoop geweest.
Maar; hij is commercieel interessante speler. En, met de gedachte dat hij mede kan zorgen voor een kampioenschap en dus CL, best een ingecalculeerde stap. Nu, cl is bereikt en kampioenschap ook. Met als gevolg inkomsten, die een stukje verlies compenseren. Ook denk ik dat anderen profiteren van zijn werklust en er geen enkele tegenstander, ook Europees, een fijne dag heeft tegen hem. Om nog maar te zwijgen over de mentaliteit en het gif dat hij mee brengt.

Chucky, prove them all wrong. Knallen nog een half jaar en dan gun ik je de stap naar de MLS en dicht bij huis.
+5/-2

 
3 maanden geleden
Vindt maar eens een andere buitenspeler die zo hard met zijn tegenstander meesprint, en zo werkt. Soms heb je dat het een tijd net niet meezit met je spel. Ik zou hem wel eens op rechts willen zien.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Mee eens. Lozano heeft zich vergeleken met zijn eerste periode bij PSV ontwikkeld tot een teamspeler, die ook als hij aanvallend niet in vorm is waardevol is.
+1/-0

3 maanden geleden
Helaas heeft ie dit seizoen veel te weinig laten zien, de verwachtingen zijn niet waargemaakt. Het leek wel of hij dit seizoen met z'n ziel onder z'n arm op het veld liep, straalde eerlijk gezegd weinig plezier uit. Waarom? Geen idee, misschien was de samenstelling en speelwijze van deze selectie niet gunstig om de beste kwaliteiten in hem naar boven te brengen, dat kan gebeuren. Derhalve zou ik niet verbaasd zijn als hij inderdaad een overstap zal gaan maken. Hopelijk gaat ie daar weer vlammen!
+2/-0

3 maanden geleden
Ik denk dat hij zichzelf juist iets te graag wilde profileren en dat hij zichzelf min of meer voorbij liep.
Al met al wel tevreden met deze constructie daar psv ook met dit kaliber spelers de CL in moest ipv een Vertessen met alle respect.
Voor chucky is het nog eenmaal de titel pakken en dan echt richting homeground,Bedankt!
+1/-0

3 maanden geleden
Dit komt niet helemaal uit de lucht vallen zoals velen insinueren. Dit is namelijk al besproken bij z'n komst. Als je tussen de regels door leest was het al vrij snel duidelijk dat Chucky niet jarenlang voor PSV zou gaan spelen. Hij wilde weer een route bouwen terug naar "huis". PSV was een sprookje voor hem en zijn gezin als tijdelijke tussenstap, om vervolgens naar de MLS of Mexico terug te keren, dicht bij zijn familie.
Zou mooi zijn als ie hier nog een half jaartje kan knallen.
+2/-0

3 maanden geleden
Hmms, had niet verwacht dat we verlies op hem zouden gaan maken. Bij mijn weten hebben we vorig jaar 12 miljoen betaald en krijgen we er nu 11 miljoen voor terug. Ik snap dat er afspraken gemaakt zijn, maar verlies maken op zo'n speler is me wat te veel van het goede. Ik zou hem er nog best een jaar bij willen hebben namelijk.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Werd vorig jaar melding gemaakt van EUR 15m (record transfer PSV).”, tel daar salaris bij op en dan een EUR11m uitgaande som en dan kan je hier echt (nogsteeds) vragen bij stellen. Zelfs als salaris maar EUR1m zou zijn dan heb je het over EUR6-6.5m … en neem aan dat het meer is. Kortom hoop dat de 11m niet klopt maar zeer te betwijfelen of je er meer voor krijgt. Zou dan om een fors ingecalculeerd verlies gaan …
+2/-0

3 maanden geleden
We zullen heus geen verlies gaan maken op Chucky, wij hebben mede dankzij hem Kampioenschap en CL deelname binnen + Steward weet drommels goed wat voor promotie Chucky met zich meebrengt voor de toekomst,
Er zal heus wel een win win vooruitzicht inzitten.
+2/-0

3 maanden geleden
Heel jammer als dit waar is, ook al had hij niet zo’n top seizoen als vorige keer maar van Lozano gaat altijd dreiging uit en hij is lekker doelgericht, dus laat hem voorlopig nog niet gaan, hij kan mooi op de plaats van Bakayoko de boel bij de tegenstander onder druk zetten volgend seizoen.
+1/-0

3 maanden geleden
En houdt er ook rekening mee dat er al een stukje van de oorspronkelijke transfersom is afgeschreven. Als je dan als PSV-zijde de afspraken met Chucky respecteert, op "0" uitkomt, hij wederom als kampioen naar de States vertrekt en wij weer kunnen herinvesteren dan zeg ik: allemaal blij, toch?
+1/-0

3 maanden geleden
Mede door blessures niet gebracht wat ik gehoopt had. Er schijnen allerlei constructies (afspraken) in zijn contract te staan die wij natuurlijk niet in detail kennen. Mocht hij verkocht worden dan hopelijk voor hetzelfde bedrag als waarvoor hij aangetrokken is. (In dit geval kost Lozano PSV dus alleen salaris en bonussen.) Vervanger(s) zijn meer dan welkom, zelfs voor de basis zeker als ook Bakayoko ook vertrekt (Vertessen ook niet vervangen) Spoeling wordt wel erg dun.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zou het persoonlijk erg jammer vinden wanneer Chucky vertrekt. Echter wanneer hij zelf graag terug wil richting Mexico/VS dan moet je hem ook niet gaat tegenhouden.
Daarnaast lees ik dat hij tot de winterstop blijft. Met dat in het achterhoofd en de transfersom die je voor hem gaat krijgen, kan je nu al wel inspelen op een vervanger. En die kan je vervolgens in een half jaar ook weer klaarstomen voor de plek van Chucky.

We gaan het zien. In Earnie we trust!
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi