Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest bevestigt: "Voorste kruisband gescheurd"

1 mei 2024 16:25 - PSV
Foto: Pro Shots

Sergiño Dest bevestigt: "Voorste kruisband gescheurd"; image source: Pro Shots

Sergiño Dest heeft zich woensdagmiddag in een persoonlijke video gericht tot de PSV-fans. Hij gaf aan dat zijn voorste kruisband is gescheurd en dat hij daarvoor een operatie nodig heeft. Hij gaf verder aan te hopen iedereen snel te zien, mogelijk aanstaande maandag bij een huldiging, indien PSV zondag minimaal een punt pakt tegen Sparta. Dat zou de landstitel voor PSV betekenen, een landstitel waar de Amerikaans international natuurlijk een gigantisch aandeel in heeft.

De gesprekken tussen PSV en FC Barcelona over een definitieve transfer van de geblesseerde huurling zijn nog steeds gaande. Aanvankelijk was de koopsom in de clausule van het huurcontract naar verluidt 11 miljoen euro, inmiddels is PSV voornemens dat bedrag naar beneden te krijgen. Dest ligt er na zijn operatie naar schatting tot januari 2025 uit.

De betreffende video vinden jullie hier

Meer op PSV
Tags

dest kruisband landstitel barcelona huldiging koopsom schatting sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Hopelijk kom je weer op niveau waar je was. Een van de belangrijkste peilers onder dit seizoen. Sterkte sergino, en hopelijk kun je zondag en maandag het feest meevieren.
+4/-0

3 maanden geleden
Echt doodzonde. Speelde een waanzinnig seizoen. Wat mij betreft 1 van de beste ‘aankopen’ van de laatste jaren samen met Bosz en Schouten. Hopelijk blijft hij behouden voor PSV
+7/-0

3 maanden geleden
Wat een ongelofelijk drama.:\( . Eigenlijk is volgend seizoen ook al min of meer naar de kloten. Het zal mentaal veel vergen om er weer bovenop te komen, maar hij is gelukkig nog jong en een mooi contract en met het vertrouwen die PSV hem zal/kan geven, komt hij er weer bovenop. Van Nistelrooy kwam er ook sterker uit.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi