Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitverkochte Skiete Willy Podcast wederom groot succes

2 mei 2024 23:29
Foto: Pro Shots

Uitverkochte Skiete Willy Podcast wederom groot succes; image source: Pro Shots

Vanavond was De Verlenging voor de tweede keer het decor van de Skiete Willy Podcast-live. Met Guus Hiddink en Ernest Faber als gast werd het een zeer geslaagde avond. Onder leiding van het vaste duo Marco Timmer, journalist van Voetbal International, en Björn van der Doelen, oud-PSV'er, kwamen er verschillende anekdotes naar boven uit zowel de carrières van Björn als van Ernest en Guus.

Met zo'n tweehonderd bezoekers was het live-event in De Verlenging binnen twee dagen uitverkocht. Achter de schermen verzorgden Paul van Kemenade en Erik Swinkels de gasten met een hapje en drankje.
Hoewel er vooraf al nadrukkelijk werd aangegeven dat er vooral geen draaiboek was en dat hetgeen ter tafel kwam besproken zou worden, werd er natuurlijk uitgebreid vooruitgeblikt op het kampioenschap en de bijbehorende tocht op de platte kar en huldiging op het stadhuis. Het resultaat is vanaf morgen onder andere LINK hier te beluisteren.

Meer op
Tags

podcast skiete willy verlenging anekdotes beluisteren carrieres decor draaiboek drankje event faber geslaagde hapje hiddink huldiging kemenade platte schermen stadhuis swinkels timmer tocht verzorgden vooruitgeblikt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi