Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang verklaart afwezigheid

7 mei 2024 22:18
Foto: NvdL

Noa Lang verklaart afwezigheid; image source: NvdL

Noa Lang heeft vanavond toegelicht waarom hij dit seizoen zoveel wedstrijden heeft gemist. Hij voelde zich genoodzaakt openheid te geven over zijn afwezigheid bij PSV dit seizoen. De aanvaller sukkelde met een hardnekkige hamstringblessure en kreeg daarbij ook nog eens te maken met de ziekte van Pfeiffer.

Lang was een van de smaakmakers tijdens het kampioensfeest van de afgelopen twee dagen. Hij gaf meermaals een show weg met zijn eigen hit “7K of je feestje”. Hij had zich alleen liever vaker op het veld laten zien dit seizoen. Hij kwam slechts elf wedstrijden op het veld namens PSV in de eredivisie en speelde daarnaast tegen Arsenal en Sevilla in de Champions League.

Noa Lang verklaart verder: “Ik ben niet het type dat de buitenwereld laat merken wat er zich mentaal allemaal afspeelt, ik houd dingen graag privé. Maar ik vind dat ik dat nu wel moet doen om dingen duidelijk te maken. Elke wedstrijd was het confronterend om mijn team te zien spelen en niet mee te kunnen doen door een hamstringblessure waar ik sinds augustus 2023 mee te maken heb. Door drie verkeerde diagnoses ben ik daar pas in januari achtergekomen. Het probleem bleek veel erger dan wat er eerst werd verteld.”

“Dat verklaart ook waarom ik elke keer als ik weer minuten begon te maken, ik weer last kreeg van m’n hamstring. Er zijn fouten gemaakt maar ik neem niemand iets kwalijk. Doordat ik ook de ziekte van Pfeiffer kreeg, werd mijn revalidatieproces er niet makkelijker op,” vervolgt de aanvaller die afgelopen zomer overkwam van Club Brugge.

“Ik wil iedereen binnen PSV bedanken, voor alle steun en waardering die ik vanaf dag één krijg”, zo schrijft de aanvaller verder nog. “PSV is een warme familieclub en ik ben dankbaar dat ik daar deel van mag uitmaken. Ook al voelde dat voor mij de afgelopen maanden niet zo. Ik ben trots op mijn team. Ik focus me nu vooral op volgend seizoen, waarin we samen alle prijzen gaan pakken!”
Tags

pfeiffer achtergekomen afspeelt arsenal brugge confronterend diagnoses eredivisie familieclub genoodzaakt hardnekkige hit kampioensfeest openheid revalidatieproces sevilla show smaakmakers toegelicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mochten er daadwerkelijk fouten gemaakt zijn dan zullen er onder het huidige management zeker consequenties aan verbonden worden. Wat kijk ik uit naar een fitte Noa Lang. Die gaat in zijn eentje PSV bij de hand nemen bij wijze van. Minimaal 20 goals komend seizoen. Schrijf maar op!
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Mag toch hopen dat dit geen structureel probleem is binnen de medische staf. Als het verhaal klopt is het echt niet best. En we vragen ons al zo vaak af waarom het blessureprobleem bij ons zo hardnekkig is. Alles valt of staat bij een goede eerste diagnose...
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Als je op andere nieuwssites kijkt kiezen veel mensen ervoor om dit op Noa te gooien. Maar er zijn mij echt iets te veel signalen van rook rondom de technische staf van PSV. Ik ben er niet gerust op hoe het de afgelopen jaren gaat. Ik hoop dat PSV er intern kritischer op is dan vanuit de buitenkant lijkt.
+3/-0

2 weken geleden
Even een domme vraag: wie stelt überhaupt de diagnose in deze situatie? Betreffende speler gaat naar een ziekenhuis, daar worden MRI scans gemaakt. Stelt dan een arts van PSV de diagnose of de specialist van het ziekenhuis? Destijds werd gezegd dat PSV in gesprek ging met internationale experts. Dus het lijkt me iets te makkelijk om nu naar de medische staf van PSV te wijzen.

Ik herinner me nog wel een raar moment dat hij overduidelijk geblesseerd op het veld stond, maar toch nog 10 minuten ofzo doorspeelde. Weet niet meer wie de tegenstander was.
+2/-0

 
2 weken geleden
Het is een combinatie van beiden. De clubartsen van PSV zijn ook op een bepaald gebied specialist in het ziekenhuis.
+2/-0

 
2 weken geleden
Dat is helemaal geen domme vraag, maar een hele goede. Het is meestal een combinatie van. Een scan laat iets zien, een speler die op het veld beweegt laat ook iets zien, geen een speler(mens) reageert of geneest op dezelfde manier van een blessure. Ik kan niet beoordelen wat Noa zegt precies vertaalt hoe er binnen PSV of bij TopSport in Geldrop tegen zijn blessure en herstel wordt gekeken.
+1/-0

 
2 weken geleden
Sparta uit
+1/-0

2 weken geleden
Hopelijk komend seizoen fit. Leuke voetballer en mits fit kan hij wat extra's brengen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman