Transparent
Inloggen
Sluiten

Deel 4 Saibari over de focus binnen het team

18 juli 2024 16:51 - Noël van de Laar
Foto: Pro Shots

Deel 4 Saibari over de focus binnen het team; image source: Pro Shots

PSV.supporters.nl is deze week mee op trainingskamp met PSV in het prachtige Klosterpforte, gelegen in het Duitse Marienfeld. Gisteren stond de traditionele mediadag op het programma voor de ploeg van Peter Bosz. PSV.Supporters.nl had een exclusief interview met onder andere Ismael Saibari.

Hoe denk je dat PSV het succes van afgelopen seizoen kan continueren komend jaar?

"Het was inderdaad een prachtig seizoen. Als we terugkijken zien we dat we eigenlijk alleen de beker niet hebben gewonnen. Dus er is nog genoeg ruimte voor verbetering dit jaar. Dat gevoel leeft volgens mij ook wel in de groep. Ja, het was een mooi jaar. Maar we hebben er een streep ondergezet en beginnen nu gewoon weer opnieuw. We willen het succes van afgelopen seizoen herhalen met het winnen van de beker erbij. Daarnaast hoop en wil ik ook dat we verder komen in de Champions League dan afgelopen seizoen. Het kan in ieder geval altijd beter! We zijn scherp en we houden elkaar scherp. En zo niet, grijpt de trainer wel in. Ik merk dat iedereen scherp is, iedereen is fit. We geven allemaal vol gas en we zitten er bovenop. Ook spelers als Luuk de Jong houden de groep wel scherp en gefocust. Dat helpt enorm om alle neuzen weer in de juiste richting te hebben, we hebben allemaal een en hetzelfde doel."
Discussieer mee op de forums


Tags

saibari bosz continueren herhalen ismael jong klosterpforte marienfeld mediadag ondergezet trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi