Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert nieuw uitshirt

10 mei 2024 11:36
Foto: Pro Shots

PSV presenteert nieuw uitshirt; image source: Pro Shots

PSV heeft vanochtend het nieuwe uittenue voor het komende seizoen gepresenteerd. Na het prachtige en met lovende kritieken onthaalde shirt van vorig seizoen, dat PSV in de uitwedstrijd tegen AZ voor het eerst droeg, zijn de kritieken dit jaar een stuk minder positief. Zo heeft PSV ervoor gekozen om het testscherm van Philips uit de jaren zeventig te gebruiken als inspiratiebron voor het ontwerp van het nieuwe shirt. Er is duidelijk niet veel gedaan met de adviezen van supporters om het logo intact te laten. Het logo op het nieuwe uitshirt is nu in fluorescerend geel afgebeeld.

Hieronder vind je de links naar de betreffende tweets van PSV. Wat vinden jullie van het nieuwe uitshirt waarin PSV komend seizoen op jacht gaat naar de titelprolongatie?


Tags

uitshirt kritieken logo afgebeeld fluorescerend inspiratiebron onthaalde ontwerp testscherm titelprolongatie tweets uittenue zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Best een mooi shirt, maar dat embleem 🙈
+1/-0

2 weken geleden
Worden we nu gecensureerd ?
+3/-0

 
2 weken geleden
Kennelijk wel. De gehele discussie over het regenboogshirt is verwijderd. Maar daarmee is hij natuurlijk niet verdwenen. De supporters hadden toch een protest georganiseerd voor morgen ?
+1/-0

2 weken geleden
Wordt de vrijheid van meningsuiting hier nu ook al aan banden gelegd?
+3/-0

2 weken geleden
Ook al verwijderen ze onze reacties, het blijft een lellik shirt.
+3/-0

2 weken geleden
Is nu serieus dat topic met alle reacties erbij eruit geflikkerd? Komt dat shirt uit Noord Korea of Rusland ofzo🤔
+5/-0

2 weken geleden
Slechte zaak dat nou net bij een controversieel topic ineens zomaar alle reacties verdwenen zijn. Ben geen complotdenker en wellicht is er een verklaarbare reden voor, maar bijzonder toevallig is het wel. En nog steeds een spuuglelijk shirt.
+5/-0

2 weken geleden
Bij mij stond dit bericht gisteren in 2-voud. 2 identieke nieuwsberichten. De ene had 1 reactie (die van Rups) en de ander had geloof ik al zo'n 30 reacties.

Prima om te ontdubbelen alleen heel raar dat het nieuwsbericht met slechts 1 reactie is blijven staan...

On-topic: vind het best een gaaf shirt. Jammer van logo, dat hoort in originele kleuren vind ik... Associaties met testbeeld of regenboog zoals door anderen opgemerkt heb ik helemaal niet. Doet mij meer een beetje denken aan space / retro gaming thema.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Ik moet zeggen dat ik het in deze tijdsgeest ook best een mooi shirt vind. Je ziet dit bij vrijwel alle clubs ontstaan. Zolang het thuisshirt klassiek blijft, kan ik het wel waarderen zo.
+4/-0

 
2 weken geleden
Eens met jou! Snap die negatieve reacties niet zo. Alleen het PSV embleem 🫣
+1/-1

 
2 weken geleden
Ach, er lopen idioten rond die werkelijk denken dat dit als politiek statement is bedoeld :D
+1/-1

 
2 weken geleden
Er is hier in mijn overtuiging geen 1 idioot die dit als politiek statement ziet...die zien dit gewoon als een historisch PSV onwaardig oerlelijk shirt..
Misschien iets voor op de camping als je om 7:00 uur naar het Schijthok loopt.
Overigens zullen alle andere supporters in Europa straks zekers meteen de link zien met het Philips testbeeld, anders zijn het idiote..
+1/-0

 
2 weken geleden
Die zijn er dus wel, ook onder deze reacties komt dat zwakzinnige geleuter voorbij.

Dat iemand (of velen) dit shirt niet mooi vindt/vinden is natuurlijk geen enkel probleem. Iedereen zijn/haar eigen smaak, want er zal nooit een shirt komen waar iedereen blij mee is. Maar als je serieus aan komt zetten dat dit een politiek statement is, ben je volslagen ziek in je hoofd en moet je professionele hulp gaan zoeken.
+1/-0

2 weken geleden
Wat een wanstaltig shirt. Welke clown binnen PSV heeft dit goedgekeurd?
+5/-0

2 weken geleden
Ik ga op zoek naar een zwart/wit TV want anders houd ik mijn avondeten niet binnen als ik PSV-uit kijk. Erg jammer voor de fans die graag een nieuw uit-shirt hadden willen kopen.
+1/-0

2 weken geleden
Hoe zit het eigenlijk met de achterkant,is dat effen zwart?
+1/-0

 
2 weken geleden
Ah, dan kunnen ze het ook andersom aan doen als ze op de foto moeten :)
+1/-0

2 weken geleden
Koreaanse praktijken hier, ik moet zeggen dat ik gisteren al zo'n vermoeden had toen ik twee delefde topics zag staan, één met slechts 1 reactie en één met zo'n 30 negatieve reacties op dit wanstaltige gedrocht van een poging om een foeilelijk shirt te verkopen met een mooi verhaal dat op geen enkele manier optisch met elkaar verbonden lijkt. Het blijft een spuuglelijk shirt, ook als dit topic morgen weer gewist wordt. Enige reden om het te kopen is dat het zeker een Collectors Item wordt, hier wil niemand in gezien worden.
+2/-0

 
2 weken geleden
Mee eens, 100%, Het is een regenboogshirt dat met een verhaal wordt verkocht dat het met het testbeeld te maken heeft. Bij het testbeeld had je de blokken vertikaal op het shirt kunnen doen. Onbegrijpelijk dat PSV zich zo in het midden van een beladen politieke discussie plaatst, terwijl het bij de club zo rustig is.
+2/-0

 
2 weken geleden
Schei toch uit zeg. Het is voor jou een politiek statement, en een regenboog shirt.

Ik zie een lelijk shirt, waar PSV/Puma met de connectie naar het Philips test beeld de plank, althans wat mij betreft, volledig heeft misgeslagen. Maar om daar een hele maatschappelijke discussie aan toe te voegen/bij te halen, geloof ik geen reet van.
+3/-1

 
2 weken geleden
Hier sluit ik me dan weer bij aan, ik zie er ook geen regenboog of politiek statement in, absoluut niet. Maar net zo min een PSV shirt of een testbeeld. Gewoon een lelijke Zeeman pyama waar je niet in gezien wil worden.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik geloof inderdaad niks van het verhaal van een testbeeld omdat het in niks op een testbeeld van Philips lijkt. Had de blokken van het testbeeld vertikaal op het shirt geplaatst en ik had het geweldig gevonden. Net zoals het zwarte shirt met de blokken van Brabant.
PSV moet ver uit de buurt van de discussie blijven van regenbogen en alles wat daar nog aan organisaties en financieën achter zit. De directie had direct kunnen zien dat de helft van de kijkers dit als regenboog gaat zien, en wat is daar de winst nou uit voor PSV ?
+3/-0

 
2 weken geleden
Mee eens inderdaad. De kleuren zijn niet van het testbeeld en de vormen al helemaal niet. Het lijkt wel qua vorm en kleur ergens anders op. Dat is een simpele optelsom.
+2/-0

 
2 weken geleden
Dank, We mogen kennelijk niet zien wat we met onze ogen zelf aanschouwen. :)
+1/-0

 
7 dagen geleden
Tuurlijk niet, gaat nergens over. Mensen gaan wat snel in complotten denken tegenwoordig.
+3/-0

2 weken geleden
Bem erg benieuwd naar het 3e shirt..
Dat kan niet anders dan een verademing zijn...
Mooi wit met braziliaanse accenten, erg benieuwd
+1/-0

7 dagen geleden
Iedereen roept elkaar een beetje na, wat flauw. Dat het in eerste instantie even schrikken is begrijp ik. Maar ik denk dat het wel went. Vind het zelf wel een tof uitshirt. En al die zogenaamde acties omdat het logo een kleurtje heeft zijn ook achterhaald, dit is al shirt nummer 5 of 6 in amper 10 jaar met een ander kleur logo. Zolang het thuishirt gewoon rood wit gestreept is(en ja, dat is ie aankomend seizoen) is het juist mooi om een out of the box shirtje in de reeks te hebben. Beter dan al die standaard templates met een ander kleurtje links of rechts.

Die actie in het uitvak met je retro shirtje omhoog houden riep bij mij echt gepaste schaamte op. Merendeel komt elke wedstrijd in het zwart zonder PSV logo. En als je een statement wil maken, trek dat PSV shirt aan dan.
+5/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman