Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: "Blij met de gedeelde topscorerstitel!"

19 mei 2024 17:27
Foto: NvdL

Luuk de Jong: "Blij met de gedeelde topscorerstitel!"; image source: NvdL

Naast Peter Bosz nam ook aanvoerder Luuk de Jong plaats naast zijn trainer om samen met de aanwezige journalisten terug te blikken op zijn wedstrijd van vandaag. "Negenentwintig goals. Medetopscorer. Natuurlijk had ik hem liever alleen op mijn naam gehad, maar het is ook heel knap van Pavlidis dat hij ook op 29 goals eindigt dit seizoen. Ik had vandaag graag nog een goal extra gemaakt om Pavlidis voor te staan. Gelukkig heb ik er in ieder geval twee gemaakt om de titel te kunnen delen met Pavlidis."

"Hoe ik als aanvoerder mijn rol pak? Ik probeer altijd de groep scherp te houden. Natuurlijk mogen we een beetje dollen op De Herdgang, we zijn verdiend kampioen geworden. Maar ik probeer de groep wel scherp te houden, ja. Dat was ook ons idee na vorige week. We zijn de kampioen dus we moeten ook blijven spelen als kampioen. Er was nog meer dan voldoende motivatie voor ons om vandaag de wedstrijd koste wat kost te willen winnen."

"Het mooiste wat er is, de kids vonden het wel een beetje spannend maar na het laatste fluitsignaal kwamen ze zo vol overtuiging het veld ingerend. Echt heel mooi. Ben benieuwd naar de foto's straks. Ik wist dat ik er minimaal 2 moest maken, dus Bas Roorda gaf na mijn tweede goal aan dat ik er nog een moest maken. Ik was even bang dat Pavlidis er nog een extra had gemaakt waardoor ik er weer een achterliep, gelukkig bleek na afloop dat dit niet het geval was."




Discussieer mee op de forums


Tags

pavlidis jong topscorerstitel achterliep blikken bosz dollen fluitsignaal foto herdgang ingerend kids medetopscorer motivatie negenentwintig roorda titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki evenepoel farioli feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst