Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: "Natuurlijk was ik liever naar het EK gegaan"

20 mei 2024 00:06
Foto: Pro Shots

Guus Til: "Natuurlijk was ik liever naar het EK gegaan"; image source: Pro Shots

Guus Til stond na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk ESPN-verslaggever Pascal Kamperman te woord om terug te blikken op de wedstrijd. Guus Til: "Afsluiten met een overwinning is niet het mooiste wat er is, maar het is wel mooi. De trainer zei dat we niet goed speelden, ik vond dat we wel degelijk speelden, alleen maakten we de kansen niet af. Degelijk is niet altijd mooi. Dat is waar. Ik denk dat de wedstrijd pas als mooi wordt gezien als het flitsend is en het publiek kan juichen om goals, toch? En dat gebeurde niet in het begin. Er zijn maar weinig wedstrijden waarvan je zegt dat ze mooi zijn waarbij geen goals vallen. Ik was er wel heel erg op gebrand om te scoren vandaag, alleen wilde hij er niet in helaas. Ja, ik baal wel een beetje. Dat is toch normaal? Als je aanvallende middenvelder bent en je scoort niet? Nee, een smet op het seizoen is het nou ook weer niet. Mensen zeiden dat het competitievervalsing was dat we naar Ibiza gingen, maar we hebben gewoon gewonnen dus gedaan wat we moesten doen. We kwamen vandaag best wel gemakkelijk aan kansen, dus ik had er alle vertrouwen in dat het wel goed zou komen vandaag."

Over zijn plannen na dit succesvol verlopen seizoen: "Morgen op vakantie. Snel, he? Ja, we gaan naar Griekenland. Ik heb het hele jaar al niet bij oranje gezeten, dus ik ging daar ook niet echt vanuit. Het was mooi geweest. Als ik wel in de voorselectie had gezeten had ik mijn vakantie natuurlijk afgezegd. Zo werkt dat toch? Natuurlijk had ik er liever wel bij gezeten."




Discussieer mee op de forums


Tags

til blikken competitievervalsing espn flitsend griekenland ibiza kamperman oranje pascal rkc smet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko brobbey doeki espn feyenoord gerets izecson koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario santos schouten skipper tillman vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst