Transparent
Inloggen
Sluiten

Patrick van Aanholt neemt afscheid bij PSV

21 mei 2024 10:15
Foto: Pro Shots

Patrick van Aanholt neemt afscheid bij PSV; image source: Pro Shots

Nu de laatste wedstrijd van dit Eredivisieseizoen is gespeeld, lijkt het vizier inmiddels al vol op het volgende seizoen te zijn gericht. Patrick van Aanholt, die de afgelopen anderhalf jaar werd gehuurd van het Turkse Galatasaray, heeft de club inmiddels verlaten en is deze zomer transfervrij. Het is niet bekend of PSV hem een voorstel heeft gedaan om bij de club te blijven, maar gelet op het gebrek aan speeltijd dit afgelopen seizoen is het niet uit te sluiten dat Patrick van Aanholt zelf besloten heeft op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging buiten PSV.

Als kind van de club gaf de linksback meermaals aan blij te zijn met zijn terugkeer bij PSV. Inmiddels lijkt het enthousiasme toch iets te zijn afgenomen, mede door het gebrek aan speeltijd. De drieëndertigjarige back wordt deze zomer 34 en het is dan ook aannemelijk dat hij nog een keer op zoek wil naar een laatste avontuur voor hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Gisteren nam de Bosschenaar in ieder geval afscheid van PSV en haar fans op zijn Instagram:
Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt bosschenaar drieendertigjarige eredivisieseizoen galatasaray kind vizier voetbalschoenen wilgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Leuk om te lezen dat hij groot fan is van PSV. Wist ik niet. Heeft altijd zijn stinkende best gedaan, ondanks dat hij regelmatig niet speelde. Valt voor mij in de categorie Ramalho. Niet helemaal het niveau dat we nastreven, maar prima binnen de landsgrenzen, altijd hard werken en nooit klagen. Bedankt Patrick!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst