Transparent
Inloggen
Sluiten

Boekrecensie "PSV: De Beste van de Eeuw"

21 mei 2024 10:32
Foto: NvdL

Boekrecensie "PSV: De Beste van de Eeuw"; image source: NvdL

Afgelopen vrijdag kwamen journalisten Willem Vissers en Guus Peters van De Volkskrant hun boek overhandigen aan Peter Bosz en enkele spelers op de Herdgang. Het is een parel geworden. Er is niet alleen aandacht geschonken aan het hele bijzondere afgelopen seizoen, maar ook wordt er met hoofdpersonen teruggeblikt op eerdere behaalde landstitels sinds het millennium aanbrak in 2000.

In totaal komen er met Marco van Ginkel, Mart van den Heuvel, Björn van der Doelen, Andre Ooijer, Guus Hiddink, Jan Kromkamp, Jetro Willems en Jeffrey Bruma de nodige coryfeeën aan het woord. Het boek leest in zijn geheel ontzettend makkelijk weg en zorgt bij menig PSV-fan voor een grote glimlach op het gezicht. Het is dan ook een absolute musthave geworden voor de PSV-Supporter. Met ontzettend veel mooie verhalen over het afgelopen droomseizoen maar dus ook naar de eerdere behaalde landstitels deze eeuw.

Het boek is te bestellen via deze link.
Discussieer mee op de forums


Tags

boek eeuw boekrecensie aanbrak bosz bruma coryfeeen droomseizoen ginkel glimlach herdgang heuvel hiddink hoofdpersonen jeffrey jetro kromkamp menig millennium musthave ooijer overhandigen parel peters vissers volkskrant willems

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dit bericht heeft wel een heel hoog commercieel gehalte.

Leuk dat de Volkskrant een mooi boek over PSV heeft uitgebracht. Ik had de titel liever genoemd: "PSV: al 50 jaar de beste". Want dat zijn we. 21 schalen in 50 jaar tijd, tegenover 20 voor onze grote concurrent. Het is echt super bijzonder dat we dat weten te presteren in een competitie met 2 concurrenten die qua stadion en achterban veel groter zijn. Trots op ons PSV :psv
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
21 tegen 20 (terwijl in het afgebroken corona seizoen 2020 Ajax bovenaan stond en PSV 4de) - dat is niet 'de beste', maar 'gelijk'. Evenzogoed trots.
+0/-0

 
2 maanden geleden
Wat heeft seizoen 2019-2020 ermee te maken? Volgens mij is er toen geen schaal uitgedeeld. Dus was er ook geen kampioen.
+1/-0

2 maanden geleden
Willem Dwepers-Vissers. Hij zal wel vnl schrijven hoe Cruijff de grote inspirator is van Bosz, en dus van PSV dit seizoen.
+0/-0

 
2 maanden geleden
En wat is daar dan aan gelogen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Niet 'gelogen', eerder overdreven. Willem Vissers dweept met zijn idool, en wil graag elke goede sportprestatie postuum toeschrijven aan Cruijff - of het nou VdPoel is, of Verstappen, of PSV/Peter Bosz. Cruijff heeft niets te maken met de prestatie van PSV.
+0/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst