Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman VI's Speler van het Jaar

21 mei 2024 10:54 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Joey Veerman VI"s Speler van het Jaar; image source: Pro Shots

Joey Veerman is na de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen uitgeroepen door Voetbal International tot Speler van het Jaar. De middenvelder scoorde vijf keer en gaf daarnaast zestien assists. Belangrijker nog waren zijn statistieken als de dirigent van het offensieve voetbal onder Peter Bosz. Gezien de impact schrijft het voetbaltijdschrift dat het niet meer dan logisch is dat de middenvelder is uitgeroepen tot Speler van het Jaar. De geboren Volendammer kreeg een gemiddelde dit seizoen van 7.05.

Naast Veerman wordt het podium gecompletteerd door Feyenoorder Dávid Hancko terwijl topscorer Luuk de Jong derde is geëindigd. Er zijn liefst zeven spelers van PSV opgenomen in de top tien. Naast Joey Veerman en Luuk de Jong hebben ook Sergiño Dest, Jerdy Schouten, Olivier Boscagli, Johan Bakayoko en Jordan Teze de top tien van dit klassement weten te behalen. Het illustreert het bijzondere jaar dat PSV achter de rug heeft.




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey jong bakayoko boscagli bosz dest dirigent gecompletteerd hancko illustreert jerdy jordan klassement offensieve schouten teze topscorer voetbaltijdschrift volendammer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
In mijn beleving zou Jerdy Schouten op 1 zijn geëindigd, desalniettemin gefeliciteerd Joey
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gakpo izecson klompje mauro oostenrijk oranje pasveer post psveldhoven rodriguez schouten sepp stewart teze tillman tour veerman weghorst xavi