Transparent
Inloggen
Sluiten

Walter Benitez gepasseerd voor het Argentijns elftal

21 mei 2024 13:45
Foto: Pro Shots

Walter Benitez gepasseerd voor het Argentijns elftal; image source: Pro Shots

Walter Benitez is door Argentijns bondscoach Lionel Scalino niet opgenomen in de voorselectie. Nadat hij vorige maand zijn debuut maakte in het nationale elftal van de regerend wereldkampioen, krijgt nu Geronimo Rulli van Ajax weer de voorkeur van de bondscoach. Hierdoor is de keeper van PSV, die dit seizoen slechts twintig tegendoelpunten te verwerken kreeg, genoodzaakt het toernooi om de Copa America vanuit thuis te volgen of vanuit zijn vakantie adres. Het is niet bekend hoe de doelman op het nieuws heeft gereageerd.




Discussieer mee op de forums


Tags

benitez walter adres genoodzaakt geronimo rulli scalino wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Hebben ze in Argentinië geen Teletekst? Erg bijzonder. Rulli heeft dit seizoen slechts 7 Eredivisie wedstrijden gekeept en daarin 12 keer het bal uit het netje mogen vissen. Terwijl Benitez in 33 Eredivisie wedstrijden slechts 20 tegentreffers heeft geincasseerd.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Duidelijke cijfers, bijzondere keuze. Las gister ergens de opmerking "maar een 2e of 3e keeper moet ook passen in het team en in het proces", wat klopt, maar vraag me af of Walter een "lastige" 2e/3e keeper is. Hij komt altijd wel over als iemand die goed weet hoe de wereld werkt, lijkt me niet het type die dan stennis gaat schoppen ofzo.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat is de Afellay theorie. Omdat de verdediging van Ajax zo superslecht is zijn die 12 tegengoals hartstikke knap. Daarom is Pavlidis ook man van het seizoen volgens hem en niet onze Luuk. Want PSV wint toch elke wedstrijd en AZ niet🤔
+1/-0

3 maanden geleden
Is Koeman tegelijkertijd ook al coach van Argentinië??
+1/-0

3 maanden geleden
"Het is niet bekend hoe het nieuws bij de doelman is binnengekomen."

Ik neem aan dat hij een telefoontje heeft gekregen van de bondscoach.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gakpo izecson klompje mauro oostenrijk oranje pasveer post psveldhoven rodriguez schouten sepp stewart teze tillman tour veerman weghorst xavi