Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt planning voorbereiding bekend

21 mei 2024 14:27
Foto: Pro Shots

PSV maakt planning voorbereiding bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist op Twitter de planning gedeeld voor aanvang van het nieuwe seizoen. Peter Bosz gaf afgelopen vrijdag op de voorbeschouwende persconferentie voorafgaand aan PSV-RKC al aan 1 juli de voorbereiding weer te starten. Inmiddels is de club met aanvullende informatie gekomen.

13 juli staat de eerste vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Club Brugge komt dan op bezoek in Eindhoven. De wedstrijd zal weliswaar achter gesloten deuren plaatsvinden, wel wordt hij uitgezonden op het gratis kanaal van Ziggo Sport.

Twee dagen na de wedstrijd tegen Club Brugge vertrekt het team van Peter Bosz richting Duitsland. Het trainingskamp zal opnieuw in Klosterpforte opgezet gaan worden, net als in de periode onder Roger Schmidt. Zondag 21 juli keert de selectie vervolgens terug naar het Eindhovense, waar op 24 juli de Lichtstad-derby op de planning staat.

De open dag staat dit jaar gepland op 27 juli en wordt gecombineerd met een vriendschappelijke wedstrijd in het Philips Stadion tegen het Spaanse Valencia CF. Weer een week later begint dan het officiële seizoen met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Feyenoord komt zondag 4 augustus om 18:00u. op bezoek in Eindhoven om de degens met PSV te kruisen.




Tags

bosz brugge aanvang degens derby duitsland feyenoord kanaal klosterpforte kruisen lichtstad rkc roger schmidt trainingskamp valencia voorbeschouwende ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Haha..kon de redactie niet een recentere foto vinden? Zahavi voetbalt al twee jaar niet meer bij PSV.. Of komt hij terug en weten jullie iets wat wij nog niet weten??
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dat is denk de vorige keer in Klosterpforte.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ah, ja dat zou inderdaad kunnen. Scherp!
+1/-0

2 maanden geleden
Wat lekker om eens een keer geen Europese voorrondes te hebben met JC schaal er midden in, maar gewoon de volledige focus op de voorbereiding te kunnen hebben. Geeft ook net weer iets minder druk om de selectie snel bij elkaar te hebben, al verwacht ik wel het vertrek van wat sterktehouders. Driouch zal wel komen, maar vooral achterin zijn er grote uitdagingen met 2 backs en een CV, als Boscagli blijft, anders twee CV's. Gelukkig hoeven we niet meer onderin de Bundesliga te shoppen. Dit jaar hebben we naast centen ook sportief zeer veel te bieden, zeker als we een beetje leuk loten in de CL.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Eigenlijk ook nog een controleur op het middenveld , en voorin hopelijk naast Driouech nog een Sahraoui. Maar eens wat betreft het "shoppen", ik heb hoge verwachtingen voor deze transferwindow , hopelijk echt een goed voetballende CV met snelheid die goed is in de 1v1 duels.
+1/-0

2 maanden geleden
Valencia wel oude glorie maar goed. Jammer dat er tegen Club Brugge geen publiek gewenst is, dat went nooit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki feyenoord gakpo gerets koeman koki kroes nederland oostenrijk oranje pepi ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst