Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko in belangstelling Europese topclubs

21 mei 2024 16:38
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko in belangstelling Europese topclubs; image source: Pro Shots

Nu het seizoen ten einde is, begint het geruchtencarrousel serieuze vormen aan te nemen. Zo zou Arne Slot Johan Bakayoko bovenaan zijn wensenlijstje hebben gezet bij zijn nieuwe club Liverpool. Die club heeft het grote talent van PSV de afgelopen weken nadrukkelijk gevolgd en een positief oordeel uitgebracht richting de club uit de stad van The Beatles.

De speler zou zelfs sinds begin 2023 al op de radar staan bij de club uit Liverpool, maar de speler heeft de Engelse scouts met zijn spel in de voorbije weken pas écht overtuigd. The Liverpool Echo zegt zelfs zeker te zijn dat Liverpool deze zomer zeker een poging gaat wagen het talent van PSV over te nemen. Er wordt verwacht dat Liverpool de verlangde vraagprijs van naar verluidt vijftig miljoen euro probleemloos ophoest.

Liverpool zou slechts één van de geïnteresseerde clubs zijn. Ook Borussia Dortmund, Paris Saint Germain, FC Barcelona en Atletico Madrid zouden de verrichtingen van de jonge buitenspeler nadrukkelijk volgen. De Belg maakt zich in ieder geval op voor zijn eerste optreden op een eindtoernooi, Bakayoko maakt onderdeel uit van de voorselectie van de Rode Duivels en lijkt zich geen zorgen te hoeven maken buiten de boot te vallen van de nationale selectie van onze Zuiderburen. Een vertrek van de bij de PSV-fans zeer populaire Belg lijkt nu, zo vroeg al na het seizoen, onvermijdelijk.
Discussieer mee op de forums


Tags

liverpool bakayoko arne atletico barcelona beatles dortmund geruchtencarrousel madrid onvermijdelijk ophoest poging radar slot verlangde wensenlijstje zuiderburen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Ben er eigenlijk wel van overtuigd dat we Bakayoko deze zomer gaan kwijtraken. Ondanks dat ik denk dat hij makkelijker te vervangen is dan Gakpo, hoop en verwacht ik dat hij meer geld op gaat leveren.

Positief tov Gakpo
- Was bepalender in zijn laatste seizoen

Positief tov Bakayoko
- 2,5 jaar jonger ten tijde van verkoop
- Kampioen geworden
- Heeft zich bewezen in de Champions League
- Financiele positie PSV beter (er hoeft niet verkocht te worden)

Daarom zou het mij niet verbazen als het bedrag richting 55-60 miljoen gaat.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Terwijl hij volgens het zeer betrouwbare Transfermarkt maar 40 miljoen waard is?
+1/-3

 
2 maanden geleden
Bij Anthony zal neem ik aan geen 100m transferwaarde hebben gestaan. Uiteindelijk zal het erom gaan wie hem allemaal wil hebben en hoeveel ze ervoor willen betalen.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Uiteraard niet. Zeker in de voetballerij is het gewoon een wereld van wat de gek er voor wil geven om te bepalen wat iemand waard is. Maar als je dan vervolgens heel arrogant gaat lopen verkondigen dat dat onzin is en dat Transfermarkt een zeer betrouwbare site is om te bepalen wat een speler waard is (wat door gebruikers op een besloten forum worden besloten) kun je dit soort reacties natuurlijk terug verwachten.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Waarom kom je daar continu op terug? Lekker boeien toch? De waanzin regeert waarbij PSV in het verleden regelmatig afspraken met spelers had waardoor er helaas niet het maximale werd uitgehaald.

On topic: Liverpool lijkt me een mooie club die in wederopbouw gaat. Cody kan hem wegwijs maken. Zullen beiden niet vaak aan de lampen hangen en leven beiden enorm voor de sport
+4/-1

 
2 maanden geleden
Uit VI: 'Waarde van Antony werd op 28 miljoen geschat door Man Utd-scouts'…
+2/-0

 
2 maanden geleden
Beste Ricardo, ik lees je reacties over het algemeen graag en heb het idee dat je met een behoorlijk intelligente blik naar PSV en/of voetbal in het algemeen kijkt, maar de manier waarop je telkens terugkomt op je stokpaardje Transfermarkt begint toch gênante vormen aan te nemen.

Zoals René van der Gijp zou zeggen: laat gaan joh.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik las ook al ergens een "winstwaarschuwing" dat we niet moeten denken dat we 50 of meer krijgen omdat hij "nog maar" twee jaar onder contract staat. Is dat plausibel?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Contract tot 2026: dan moet het eigenlijk deze zomer gebeuren want volgend seizoen sta je met de rug tegen de muur.
+1/-0

2 maanden geleden
Ook nog even meenemen dat Liverpool na de aankoop van Gakpo zich er over verbaasde dat Psv hem zo goedkoop van de hand deed.
+8/-0

 
2 maanden geleden
Juist dus doodleuk 80 mln vragen en kijken wat er dan gebeurd...
+1/-1

 
2 maanden geleden
Wel ja joh. Of €100 miljoen omdat we van triple digit nummers houden. Steward gaat echt zijn eigen markt niet ver.euken.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Dit snijd Sequoia, top! ipv sarcasme de boel keipositief en met gevoel voor realisme !
+1/-0

2 maanden geleden
Ik laat er geen traan om. Beste jongen hoor, en heel correct en vriendelijk. Maar ik vindt zijn voorzetten en passeren zeer matig en de schoten meestal ook. Als we er 50 mio voor krijgen, prima.
+2/-5

 
2 maanden geleden
Een van de, vele, sterkhouders... dus neen, is zeker geen prutser! Hopelijk kunnen wij er nog minimaal jaar van genieten.

Beetje triest geleu(te)r van Arne Slot, maar wellicht ligt dat meer aan betreffende site.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als hij bijtekent want anders levert hij over een jaar nog een miljoen of 20 op vrees ik met een 1-jarig contract.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Toch knap dat een zeer matige speler die vorige maand pas 21 jaar is geworden in dit eredivisieseizoen verantwoordelijk was voor 12 doelpunten en 9 assists.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als je dit soort dingen zegt, snap je er gewoon niet zo veel van, is geen aanval hoor, want ik hoor het wel vaker. Maar een jongen van zijn leeftijd, die volledig belast is dit seizoen in alledrie de "competities" het daar ook heel goed heeft gedaan met goals en assists, en eigenlijk nooit een bal verliest, nooit geblesseerd is, altijd lacht en ook nog eens trouw is en niet meteen zijn hoofd op hol laat maken, dat is wel vrij bijzonder hoor. Tuurlijk hij kan nog dingen verbeteren, doelgerichter, efficiënter, verrassender, noem maar op. Maar als je niet ziet dat dit een ruwe, deels al geslepen diamant is, dan heb je wel iets aan je ogen.
+12/-0

2 maanden geleden
Nu niet verkopen. Laat die jongen nog lekker ballen komend seizoen bij PSV.
Wordt alleen maar meer waard. Geef hem een verbeterd langer contract.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal met je eens, echter weten we dat het risico aanwezig is dat hij geblesseerd raakt,en er een jaartje uitligt. Dan is die met een éénjarig contract nog maar de helft waard helaas. Als we hem nu verkopen en de rest kunnen behouden gaat er wat mij betreft een strik om....
+1/-0

 
2 maanden geleden
In eerder stadium heeft hij verbeterd contract getekend zonder verlenging van de looptijd. Waarom in godsnaam zou hij nu de looptijd wel verlengen? Hij heeft de sleutel in handen naarmate zijn contract korter wordt. Dan zal hij nu in 1x overstag gaan? Geloof ik niks van. Jij wel?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Door clubliefde en andere humanitaire redenen die alleen Bakayoko nog hanteert en een
Campina Bakki Yoghurt?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zo werkte het in de tijd van Willy en René maar tegenwoordig is de clubliefde iets verder te zoeken.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Erg ver ja
Speldje in een ....
+1/-0

2 maanden geleden
Bakka moet zondermeer 60 meloen op kunnen brengen, dit moet je als PSV zijnde niet laten lopen, Ernie-Brands zal hier wel raad mee weten wat een vervanger betreft.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Heb je zelf iemand in gedachten POR? Ik zie zo snel niemand maar ik ben dan ook een studio sport scout😉
+1/-0

 
2 maanden geleden
Haha, ik krab wat op mijn kale kruin maar buiten wat licht gekras brengt het mij ook niet verder dan studiosport en ESPIJN, misschien dat Philipske wat heeft?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee die werkt niet met bij PSV, wel ene Ernest Steward en Marcel Brands ;-)

OT: PSV svp grote broek aan doen en inderdaad nooit voor minder dan 60 meloenen verkopen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
En dan kapitaal vernietigen als hij niet verkocht wordt? Wat denk je dat hij over een jaar waard is met 1-jarig contract? Daar zet ik een krat bier op dat dat minder is dan de marktwaarde op dit moment.
+1/-0

 
4 weken geleden
Kunnen toch weer verlengen oid... of andere afspraak, waardoor zowel de club als Baka er beter van wordt!

We moeten proberen de beste spelers te houden, door selecteren op kwetsbare plekken (ergo Ramalho) en volgend jaar door te pakken...

Die ambitie moet PSV hebben en houden imo altijd proberen de laat hoger te leggen!
+1/-0

 
4 weken geleden
It needs 2 to tango. Weer verlengen? Laatste keer is alleen zijn salaris omhoog gegaan. Zo makkelijk om hier allerlei bedragen te noemen en dito constructies maar enige mate van realiteit dient hierbij in ogenschouw genomen te worden. Onze verantwoordelijken zijn zeer capabel.
+1/-0

2 maanden geleden
(ik dacht) Brentford bood vorig seizoen 40mio met een nog 3 jarig contract. Dit bedrag moet hoger kunnen als de echte grote clubs gaan bieden, zelfs met nog maar 2 jarig contract. Ben benieuwd maar 40+ lijkt me een mooi bedrag.
+1/-0

2 maanden geleden
Als Baka een goed EK speelt kan het bedrag nog wel eens heel ver oplopen, Er wordt immers steeds en steeds meer geld in het voetbal gepompt. Buiten dat is hij een uitzonderlijk talent, je ziet niet vaak dat een jonge speler zich in 1,5 jaar zo snel ontwikkelt.
+1/-0

4 weken geleden
Kunnen toch weer verlengen oid... of andere afspraak, waardoor zowel de club als Baka er beter van wordt!

We moeten proberen de beste spelers te houden, door selecteren op kwetsbare plekken (ergo Ramalho) en volgend jaar door te pakken...

Die ambitie moet PSV hebben en houden imo altijd proberen de laat hoger te leggen!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst