Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV meldt zich in Leverkusen voor Belgisch talent

22 mei 2024 21:59
Foto: Pro Shots

PSV meldt zich in Leverkusen voor Belgisch talent; image source: Pro Shots

PSV heeft zich bij Leverkusen gemeld voor de achttienjarige Madi Monamay. De Belg stapte twee jaar geleden over van de jeugdopleiding van Racing Genk naar de dit seizoen zeer imposante Bundesligaclub. De verdediger zou zowel centraal als op de rechtsbackpositie in de verdediging kunnen spelen.

Het contract van de Belg loopt nog een jaar door, wat betekent dat hij of deze zomer moet vertrekken of zijn contract moet verlengen. Verwacht wordt dat Bayer Leverkusen gelet op de geringe contractduur niet al te hoog in de boom gaat zitten met haar vraagprijs.

Hij speelde de afgelopen twee seizoenen in de Onder-19 van de kampioen van de Bundesliga. Hij wacht tot op heden nog altijd op zijn debuut in het eerste van de club, die dit seizoen onder leiding van Xabi Alonso zowel nationaal als internationaal hoge ogen gooit. De club staat vanavond in de finale van de Europa League en maakt zich ook nog op voor de finale om de DFB-Pokal aankomend weekend tegen 1. FC Kaiserslautern, dat in de Tweede Bundesliga actief is en daarin als dertiende eindigde dit seizoen.




Tags

leverkusen bundesliga alonso bayer boom bundesligaclub contractduur dfb genk imposante kaiserslautern madi monamay pokal rechtsbackpositie stapte xabi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ergens anders las ik dat PSV ook vol in gaat zetten op het "verversen" van Jong PSV, daar word ik wel vrolijk van, goed om met de toekomst bezig te zijn, zeker gezien de afgelopen jaren steeds grote talenten doorkomen naar het 1e team, ik snap dat sommige KKD teams het niet leuk vinden dat jong teams in de competitie zitten, maar voor PSV pakt het geweldig uit.
+2/-0

4 weken geleden
De jeugd heeft de toekomst. Indien enorm talent proberen binnen te halen en via Jong PSV doorstoten. Ben wel blij dat er nu wel naar de verdediging wordt gekeken. Ook een ervaren RCV die er meteen staat meer dan welkom.
+1/-0

4 weken geleden
Van dit soort berichten word ik wel heel vrolijk. Jonge talenten opleiden en ze vervolgens voor veel geld verkopen is waar Nederlandse clubs het van moeten hebben.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner