Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko in beeld bij Bayern München

24 mei 2024 13:07
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko in beeld bij Bayern München; image source: Pro Shots

Nu FC Bayern München rond lijkt te komen met Vincent Kompany, begint ook daar het transfercarrousel te draaien. De Belgische trainer zou naar verluidt al langere tijd gecharmeerd zijn van zijn landgenoot Johan Bakayoko. Eerder deze week kwam ook al naar buiten dat Liverpool en Borussia Dortmund de buitenspeler hoog op het lijstje hebben staan om de voorhoede te komen versterken.

Vincent Kompany, afgelopen seizoen gedegradeerd met het Engelse Burnley, was vorige zomer ook lange tijd in de race om Johan Bakayoko te overtuigen naar Engeland te komen. De rechtsbuiten van PSV was echter standvastig in zijn beslissing om bij PSV te blijven. Het is de vraag of de rechtsbuiten diezelfde mening is toegedaan op het moment dat de complete Europese top zich in Eindhoven voor hem meldt.

Johan Bakayoko staat volgende maand op het punt zijn debuut op een internationaal eindtoernooi te maken. De Belg is opgeroepen door de bondscoach van de Rode Duivels en lijkt ook bij het nationale team van de Belgen af te stevenen op een basisplaats.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko bayern kompany burnley dortmund engeland landgenoot liverpool standvastig toegedaan transfercarrousel voorhoede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Hopelijk kunnen ze Paul Wanner bij de deal betrekken.
40 miljoen en bovenstaande speler naar Psv zou mooie deal zijn.
+2/-0

4 weken geleden
Hopen dat ze de Champions League winnen. Anders wordt het krap om die 100 miljoen bij elkaar te schrapen :p.
Een basisplaats bij België is verrassend met Doku, Lukebakio en Trossard.
+2/-0

4 weken geleden
Ik denk dat we met Bakayoko vooral niet te haastig moeten zijn. Sangaré is dit seizoen verkocht en we zijn verzekerd van Champions League, dus een verkoop voor 1 juli lijkt me niet noodzakelijk. Lekker EK laten ballen en vervolgens verder kijken.
+1/-0

4 weken geleden
Gaat onze Baka alsnog naar Ajax
De Ajax van de Bundes Liga;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner