Transparent
Inloggen
Sluiten

PAOK Saloniki wil transfervrije Ramalho inlijven

28 mei 2024 11:49
Foto: Pro Shots

PAOK Saloniki wil transfervrije Ramalho inlijven; image source: Pro Shots

Wat we na de huldiging op het Stadhuisplein met een geëmotioneerde André Ramalho tijdens een interview met Maddy Janssen al een beetje aan zagen komen, lijkt nu werkelijkheid te worden. De Braziliaanse verdediger, die in 2021 door Roger Schmidt naar Eindhoven werd gehaald, kan een contract tekenen bij de landskampioen van Griekenland PAOK Saloniki.

De Braziliaan beschikt over een eind volgende maand aflopend contract en kan zijn contract bij PSV ook verlengen. Het voorstel dat de club heeft gedaan heeft echter mindere voorwaarden dan zijn huidig contract, wat hem een van de grootverdieners maakte bij zijn komst naar Eindhoven. In het hierboven aangehaalde interview gaf de verdediger aan soms wel de waardering te missen en dat juist die waardering voor hem zo belangrijk is.

Het lijkt er dus op dat André Ramalho na de transfer van Shurandy Sambo de tweede speler wordt, die de kampioensploeg van Peter Bosz gaat verlaten. Daarnaast is ook Sergiño Dest vertrokken al lopen de gesprekken met FC Barcelona over een definitieve transfer nog altijd. De toekomst van de geblesseerd geraakte linksback is vooral door zijn blessure momenteel nog ongewis. De Amerikaans international lijkt in zijn eerste jaar in Eindhoven wel verliefd te zijn geworden op de club, afgelopen weekend bezocht hij een bioscoop in het thuisshirt van PSV.

Naast de interesse van PAOK Saloniki heeft Ramalho de clubs voor het uitkiezen. De Griekse landskampioen lijkt vooralsnog het meest concreet te zijn voor de ervaren verdediger. Ondertussen heeft PSV haar interesse in Jeremiah St. Juste kenbaar gemaakt bij Sporting Clube de Portugal. Ook Ryan Flamingo wordt nog steeds als serieuze mogelijkheid gezien om de Eindhovenaren te versterken.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho paok saloniki inlijven aangehaalde barcelona bioscoop bosz braziliaan clube dest flamingo geemotioneerde griekenland huldiging janssen jeremiah juste kampioensploeg kenbaar maddy portugal roger sambo schmidt sporting stadhuisplein thuisshirt uitkiezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik vind de persoon Ramalho helemaal prima, maar qua selectie hebben we hiermee een kans om door te selecteren en sterker te worden. Daarom vind ik dit 100% positief nieuws.
+2/-1

4 weken geleden
Het zal vooral aan speeltijd liggen mits er goed wordt doorgeselecteerd.
Toch was het een goeie om er bij te hebben,een sterkhouder op het mentale vlak.
+1/-0

4 weken geleden
Mooi dat hij naar een mooie traditionele topclub kan gaan. Hier leek het er op dat hij veroordeeld was om op het 2e plan te acteren.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki evenepoel farioli feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst