Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko in definitieve EK-selectie

28 mei 2024 12:04
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko in definitieve EK-selectie; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko gaat definitief mee naar het Europees Kampioenschap volgende maand in Duitsland. Het lag in de lijn der verwachting dat de Belg zou worden opgeroepen, nu is het ook een feit. Daarmee wordt Johan Bakayoko de tweede Belg die als speler van PSV een EK gaat spelen. Op het EK van 2000 in België en Nederland was Luc Nilis de eerste speler die namens PSV de Rode Duivels mocht vertegenwoordigen.

Ook voormalig transferdoelwit Aster Vranckx mag het nationale shirt aantrekken volgende maand en zich opmaken voor zijn eerste eindtoernooi. De boezemvriend van Johan Bakayoko was vorige zomer dichtbij een overstap van VfL Wolfsburg naar PSV, maar van een transfer kwam het toen niet. De Belgische mdidenvelder heeft een redelijk goed seizoen achter de rug bij de Duitse middenmoter. Het is niet bekend of PSV de middenvelder nog op de radar heeft, maar het EK biedt de PSV-fans in ieder geval de gelegenheid de speler nader te bekijken.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko aster belgie boezemvriend duitsland mdidenvelder middenmoter nederland nilis radar transferdoelwit vranckx wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki evenepoel farioli feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst