Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari verlengt contract bij PSV

28 mei 2024 16:29 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

Ismael Saibari verlengt contract bij PSV; image source: Pro Shots

Goed nieuws uit Eindhoven. PSV heeft het contract met Ismael Saibari opnieuw opengebroken, vernieuwd én verlengd. Dat meldt Rik Elfrink zojuist op Twitter. De middenvelder ligt nu tot 2029 vast bij PSV. Het is de eerste speler die PSV zo lang vastlegt en bovendien al de derde keer in de afgelopen twee jaar dat het contract verlengd wordt.

In de zomer van 2022 ondertekende de Marokkaans international tot 2025 en vorig jaar verlengde hij tot 2028. Nu wordt het contract dus opnieuw opengebroken en met één jaar verlengd. De deal is voor beide partijen gunstig, Saibari gaat er financieel op vooruit en PSV kan hoger in de boom zitten bij interesse van topclubs. PSV ziet het helemaal zitten in de Belgische Marokkaan en ervan overtuigd dat hij op termijn een mooie stap gaat maken.

Met de contractverlenging heeft PSV de tweede slag deze transferperiode geslagen. De eerste was het vastleggen van Malik Tillman, wat met zijn contract tot 2028 gelukt is. Het tweede grootste agendapunt op het lijstje was het langdurig vastleggen van de middenvelder. Na sterke optredens in het voorbije seizoen is het aannemelijk dat de speler nog minimaal een jaar aan de club verbonden blijft.




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari ismael agendapunt boom elfrink malik ondertekende optredens tillman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Goed nieuws en hopelijk zonder rare clausules. Als hij dan ook nog eens langere tijd blessurevrij blijt is het een topdeal wat mij betreft.
+7/-0

4 weken geleden
Inderdaad geweldig nieuws!!
+3/-0

4 weken geleden
Uitstekend nieuws. Schat zo in dat hij volgend seizoen basisspeler wordt. Naast Schouten en dan wellicht Tillman. Of de opvolger van Veerman.
+3/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Nu nog Boscagli en Teze. Veerman zou mooi zijn maar verwacht dat hij samen met Bakayoko voor €100 miljoen zal vertrekken. Vooral als Veerman vertrekt is het des te belangrijker dat Bosgagli binnenboord blijft
+4/-0

 
4 weken geleden
€100 miljoen? Geloof ik niks van eerlijk gezegd.
+1/-0

 
4 weken geleden
Nou laat ik het zo zeggen dan; het zou mij zeer tegenvallen als Veerman en Bakayoko samen minder dan €90 miljoen zouden opleveren. Waar zat jij aan te denken dan?
+2/-0

 
4 weken geleden
€70-80 miljoen.
+2/-1

4 weken geleden
Mooie deal. Babadi, Saibari en señor Tequilla
+2/-0

4 weken geleden
Super mooi nieuws. Saibari heeft dit ook verdiend. Beide partijen gelukkig.
+3/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
In de titel van het artikel van Elfrink staat de vraag "waarom een nieuw contract noodzakelijk was". Dan verwacht ik dat in het artikel het antwoord staat, maar dat staat er niet. Clickbait denk ik dan. Zo vaak dat er in die artikelen geen enkele nieuwswaarde zit. Dat verwacht je niet van iemand die zo dicht op het vuur zit.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik had precies hetzelfde Shevchenko. De beste man schijnt enorm gewaardeerd te worden, ik zie het niet met dit artikel als voorbeeld.
+1/-0

 
4 weken geleden
Nu moet ik ook helemaal niks van die clickbait onzin hebben, maar het antwoord geeft hij toch wel in zijn artikel? Omdat er heel veel belangstelling vanuit het buitenland is en zijn contract nu is opengebroken met betere voorwaarden, zodat PSV een hogere transfervergoeding kan vragen in de toekomst.

De titel an-sich is wel heel erg overdreven, maar dat lijkt me meer een keuze van de hoofdredactie dan dat hij zelf extra clicks wil scoren.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
In de titel staat dat een nieuw contract noodzakelijk is. De term noodzakelijk slaat alleen nergens op. Er is namelijk helemaal geen noodzaak. Ook als PSV zijn contract niet had verlengd hadden ze voor hem deze zomer, of volgende zomer, of die zomer erna een enorme transfersom kunnen vragen. Hij had immers nog een contract voor 4 jaar. Dat ze zijn contract toch verlengen om er nog beter op te staan begrijp ik wel, maar dat was niet noodzakelijk.

Als hij nou nog een contract voor 1 jaar had gehad, dan was het noodzakelijk geweest om nu te verlengen, want anders was hij volgende zomer gratis de deur uit gelopen.

Door het toevoegen van de term noodzakelijk wek je bij de lezer de indruk dat er iets acuuts speelt en dan wil je het artikel lezen om erachter te komen wat er aan de hand is. Dat vind ik misleidend en daarom dat ik begon over clickbait.

Het enige wat ik me nog kan voorstellen is dat er in zijn oude contract een afkoopsom van 20 miljoen ofzo stond. En dat PSV nu verlengd heeft om die eruit te krijgen. In die zin zouden ze dan meer kunnen vragen. Maar dat is dan ook informatie die je in het artikel verwacht.
+2/-0

 
4 weken geleden
Dat ben ik inderdaad wel volkomen met je eens. Triest om te zien dat ook de serieuze media steeds meer overgaan tot die onzin waar grafsites als soccernews en voetbalzone om bekend staan.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki evenepoel farioli feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst