Transparent
Inloggen
Sluiten

Memphis denkt nog niet aan terugkeer bij PSV

2 juni 2024 16:34 - de Telegraaf
Foto: Pro Shots

Memphis denkt nog niet aan terugkeer bij PSV; image source: Pro Shots

Rondom de open training van het Nederlands Elftal is Memphis Depay ingegaan op vragen over zijn toekomst. Hij kreeg daarbij ook de vraag of hij een terugkeer bij PSV deze zomer ziet zitten. De aanvaller ziet PSV weliswaar als thuis, maar heeft een terugkeer deze zomer nog niet tussen zijn mogelijkheden staan: "Ik zie een terugkeer deze zomer niet voor me."

Hoewel hij een terugkeer dus nog niet ziet zitten, bewaart hij wél warme gevoelens voor de Eindhovense club: "PSV is altijd thuis. Ze doen het goed, zijn gemakkelijk kampioen geworden en spelen ook in de Champions League. Maar ik ben er voor deze zomer niet mee bezig."

De aanvaller die op het punt staat records te verbreken in Oranje, richt zich momenteel op andere dingen dan een transfer zo vertelde hij aan Jeroen Kapteijns van de Telegraaf: "Ik ben vrij om te gaan en staan waar ik wil. Maar ik ben nu niet bezig met een transfer. Mijn focus ligt op het Europees Kampioenschap."

Memphis speelde van 2006 tot 2015 voor PSV waarin hij in 124 wedstrijden in het eerste vijftig goals en negenentwintig assists noteerde. Vervolgens maakte hij voor zo'n vijfendertig miljoen euro de transfer naar Manchester United. Die club verliet hij voor Olympique Lyonnais waarna hij via FC Barcelona bij Atletico Madrid belandde. Daar loopt zijn contract deze zomer af doordat de optie op een extra jaar niet gelicht wordt door de Madrilenen. Memphis kan daardoor zijn transfervrije status verzilveren deze zomer.
Tags

atletico barcelona bewaart depay kapteijns lyonnais madrid negenentwintig noteerde oranje records telegraaf verbreken vijfendertig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goeie voetballer, maar het is graag of niet. Dan lekker ergens anders heengaan!
+2/-1

2 maanden geleden
Heel fijn, van mij hoeft hij niet terug te komen. Extravagant figuur.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Liever allemaal brave jongetjes?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Er zit nog heel wat tussen extravagant en braaf. Bij PSV wordt hij de speler waar alles om moet draaien, de grote ster. Dat vind ik niet ok omdat hij dat in mijn ogen niet is.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik snap hem wel. Erg benieuwd wat zijn volgende bestemming wordt. PSV kan best zonder hem volgens mij.
+3/-0

2 maanden geleden
Money rules.
Hij kan ergens anders wel meer verdienen,en ja je bent geen dief van je eigen portemonaie dus vrij logisch lijkt me.
+2/-0

2 maanden geleden
Liever niet. Alleen maar uit op eigen succes, weinig oog voor medespelers.
+2/-0

2 maanden geleden
Snap het negativisme hier niet zo goed. Depay heeft ons veel gebracht, een van de pareltjes uit onze opleiding. Ik snap dat hij zijn opties af wil wegen. Wekelijks tegen clubs als W2, Excelsior (of NAC), etc spelen, of nog in een mooiere competitie.. ik snap ‘m wel hoor.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Hij ging op het juiste moment weg. Ik was m in ieder geval zat.
+2/-0

2 maanden geleden
Telegraafgeneuzel. Ik heb het interview gezien en hij zei het net iets anders. Er werd gevraagd of hij gesproken heeft met PSV: toen zei hij: "PSV is altijd thuis. Ze doen het goed, zijn gemakkelijk kampioen geworden en spelen ook in de Champions League. Maar ik ben er voor de zomer niet mee bezig. Eerst het EK, daarna zien we wel verder." Kleine nuance
+2/-0

2 maanden geleden
Kan ik begrijpen.

De vraag luidt echter: kan PSV Depay in een later stadium nog wel gebruiken?
+1/-0

2 maanden geleden
Ik denk dat nu wel het moment is vanuit PSV. Over een jaar of 2 jaar vind ik Depay geen optie meer. Te vaak geblesseerd en dat neemt alleen maar toe.
PSV is een topclub en niet geschikt voor een speler die nog een keertje komt afbouwen en dan alleen maar geblesseerd is. Graag of niet Memphis.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi