Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeroen Zoet in beeld bij vertrek Joël Drommel

3 juni 2024 09:49
Foto: Pro Shots

Jeroen Zoet in beeld bij vertrek Joël Drommel; image source: Pro Shots

Jeroen Zoet beschikt deze zomer over een aflopend contract bij zijn huidige club in Italië Spezia. Hoewel een terugkeer van de doelman allerminst zeker is, staat hij daar wel voor open. De inmiddels drieëndertigjarige keeper beschikt over een aflopend contract en kan transfervrij ook een stap maken naar andere Nederlandse clubs. Ook bijtekenen bij Spezia is nog een optie, de doelman heeft een contractvoorstel om zijn contract met twee jaar te verlengen in Italië.

De doelman vertrok in de zomer van 2020 bij PSV om het avontuur aan te gaan in Italië. Verwacht wordt dat PSV concreet wordt zodra er meer duidelijkheid is over de toekomst van Joël Drommel bij de club. De reservedoelman achter Walter Benitez beraadt zich momenteel op zijn mogelijkheden, nog een seizoen als reserve ziet de keeper niet zitten en dus lijkt een vertrek aannemelijk. Enkel de vraag of er een club zich meldt die het vorstelijke salaris dat de keeper in Eindhoven opstrijkt ook wil betalen. Wordt dus vervolgd.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel zoet spezia allerminst benitez bijtekenen contractvoorstel drieendertigjarige opstrijkt reservedoelman vervolgd vorstelijke walter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik hoop dat er een mooie club komt voor Joel Drommel.
+1/-0

4 weken geleden
De ene ideale schoonzoon voor de andere?
+1/-0

 
4 weken geleden
Liever een goede reservekeeper.
+1/-0

4 weken geleden
Ben niet zo'n fan van Zoet. En twijfel ook hoe hij in de groep valt als tweede doelman?
+2/-0

 
4 weken geleden
Eens. En een gepasseerd* station.

*dat woord is ook veelvuldig van toepassing op Jeroen
+2/-0

4 weken geleden
Ik moet nog zien dat Drommel vertrekt. Geen idee waarom niet maar ben nooit fan van Zoet als keeper geweest.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ach hij stopte best wel wat ballen natuurlijk, het is geen koekenbakker. Maar korte hoek vond ik altijd wel een zwak punt van hem.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alchemist anthony arrogant bakayoko blind brobbey chuba doeki feyenoord gakpo gerets koeman koki kroes nederland oostenrijk oranje pepi ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman vitesse voetbalprimeur wanner weghorst