Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interne strijd bij Manchester?'

27 april 2000 12:10 - Volkskrant

Verslaggever: NvdL

De 'klucht' rond de transfer van van Nistelrooy naar Manchester United gaat maar door. Gisteren eiste Manchester United dat de 23-jarige spits een kijkoperatie zou ondergaan, dat weigerde van Nistelrooy echter waarna de transfer in een impasse lijkt te zijn geraakt.

Vanmorgen liet Harry van Raay, volgens BBC Teletekst, weten, dat Manchester haast moest maken, omdat hij anders de gehele deal af zou blazen. "De blessure van van Nistelrooy is genezen, hij is fit" aldus van Raay.

Vandaag verscheen in de Volkskrant een nieuwe visie op het geheel. Manchester voorzitter Edwards en coach Ferguson, waartussen het al tijden niet lijkt te boteren, zouden een intern conflict hebben. Edwards wil dat Manchester ??n van zijn vier spitsen; Cole, Yorke, Sheringham of Skolskjaer verkoopt, Ferguson ziet dat helemaal niet zitten. Hij ziet in van Nistelrooy een aankoop voor de toekomst en wil zijn huidige spitsen niet kwijt.

Het zou de woede van Ferguson enigzins verklaren die hij uitte na het uitlekken van de transfer. Ferguson wilde van Nistelrooy pas in Manchester presenteren, maar vorige week donderdag lekte de transfer reeds naar buiten.

De Volkskrant haalt interne bronnen in Engeland aan die niet uitsluiten dat de knieproblemen door Manchester worden gebruikt om op het laatste moment, zonder al te veel gezichtsverlies, alsnog onder de transfer uit te komen. Dit om te voorkomen dat de transfer intern tot een verdeling van kampen zou leiden.

Meer op Volkskrant




Tags

nistelrooy ferguson interne edwards raay volkskrant bbc boteren cole eiste engeland enigzins genezen haast kijkoperatie klucht knieproblemen lekte sheringham skolskjaer teletekst uitlekken verdeling waartussen woede yorke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage