Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt Sisca Folkertsma terug

14 juni 2024 17:07 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV haalt Sisca Folkertsma terug ; image source: Pro Shots

Middenveldster Sisca Folkertsma keert deze zomer terug op het oude nest. De 27-jarige voormalig Europees Kampioene komt terug naar PSV en laat de vrouwen van Feyenoord achter zich. Ze heeft inmiddels voor drie jaar getekend in Eindhoven.

Daarmee keert ze dus terug op het oude nest, want eerder speelde ze al van 2015 tot 2017 voor de PSV Vrouwen. Na vierenvijftig wedstrijden waarin ze elf keer scoorde voor de roodwitten vertrok ze destijds naar Ajax. Vervolgens kwam ze via FC Twente en Bordeaux terecht bij Feyenoord.

Sisca Folkertsma is in ieder geval dolgelukkig met haar terugkeer naar het Eindhovense: "Het voelt als thuiskomen en ik ben blij weer terug te zijn. Ik heb PSV de afgelopen jaren natuurlijk gevolgd en ik geloof dat hier iets heel erg moois ontstaat. Er zijn veel grote stappen gezet en er zit ontzettend veel toekomst in dit elftal. Daar voeg ik graag mijn ervaring en stabiliteit aan toe."

Ook technisch manager Maud Roetgering is ontzettend blij met de terugkeer van Sisca: "We halen een ervaren middenveldster in huis met veel overzicht, loopvermogen en duelkracht. Ze kent PSV al en weet exact wat er hier van haar wordt gevraagd. We kijken er naar uit om haar weer voor ons te zien spelen."

Meer op PSV




Tags

sisca folkertsma feyenoord middenveldster nest bordeaux dolgelukkig duelkracht kampioene maud roetgering roodwitten thuiskomen twente vierenvijftig voeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Misschien wordt het volgend seizoen meedoen om het kampioenschap.Ervaren speelster die een voorbeeld voor de jonkies kan zijn.
+1/-0

3 dagen geleden
Al de tweede aanwinst. Welkom terug en succes. Hopelijk nu meedoen om de prijzen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern brobbey chuba connor doeki espn feyenoord gerets koki oranje pepi poster ring rivaal schouten skipper tillman tilman vaio veerman voetbalprimeur wanner