Transparent
Inloggen
Sluiten

Maxime Snellenberg verlaat PSV

25 juni 2024 12:03
Foto: Pro Shots

Maxime Snellenberg verlaat PSV; image source: Pro Shots

Maxime Snellenberg gaat PSV Vrouwen na vijf jaar verlaten. De twintigjarige aanvalster uit eigen jeugd heeft een contract getekend bij FC Utrecht. Snellenberg maakte onderdeel uit van de eerste lichting vrouwelijke jeugdspeelsters.

Snellenberg kwam in 2019 als een van de allereerste jeugdspeelsters bij het eerste team, waarna ze al snel haar eerste profcontract tekende. Ze kwam in totaal tot 34 optredens in officiële wedstrijden voor PSV Vrouwen. Ze kwam daarin tot vijf goals. In 2021 won ze samen met haar team de eerste prijs voor de vrouwen van PSV uit de clubgeschiedenis.

"Het is een enorme eer dat ik voor de club heb mogen spelen, waar ik als klein meisje al fan van was. Dat maakt me enorm trots en dankbaar voor de kansen die ik hier heb gekregen. Ik heb veel meegemaakt en geleerd, maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur!", aldus de aanvalster die haar geluk in Utrecht gaat beproeven.




Tags

snellenberg aanvalster jeugdspeelsters utrecht allereerste beproeven clubgeschiedenis eer meisje optredens profcontract vrouwelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ook bij PSV vrouwen wordt er door geselecteerd.Hopelijk leidt het tot aansluiting bij de top 2.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman