Transparent
Inloggen
Sluiten

Renate Jansen van FC Twente naar PSV

28 juni 2024 23:29 - PSV
Foto: Pro Shots

Renate Jansen van FC Twente naar PSV; image source: Pro Shots

PSV maakte vanavond een verrassende transfer bekend. Renate Jansen komt over van landskampioen FC Twente en tekent voor twee seizoenen bij PSV. Het boegbeeld van de Tukkers speelde negen seizoenen voor FC Twente en scoorde liefst honderddertig goals in tweehonderdveertig wedstrijden. Ze stapt nu op drieëndertigjarige leeftijd over naar PSV.

Aanvankelijk sprak de transfervrije Jansen na de op de laatste speeldag behaalde landstitel een wens uit voor een transfer naar het buitenland. Toch kiest ze voor het ambitieuze PSV, dat als derde eindigde in de afgelopen competitie en recent al te kennen heeft gegeven ook bij de vrouwen het landskampioenschap te ambiëren. "Ik moest er wel even over nadenken natuurlijk. Je wilt je carrière mooi afsluiten en ik had voor mezelf wel bedacht dat ik dat het beste in het buitenland kon doen. Maar dat ik nu toch hier zit, zegt eigenlijk alles. PSV is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Nu is de volgende stap het kampioenschap. Die uitdaging spreekt mij enorm aan!"




Tags

jansen twente renate ambieren bedacht boegbeeld drieendertigjarige honderddertig landskampioenschap landstitel speeldag tweehonderdveertig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Goed bezig bij PSV vrouwen.Meedoen om het kampioenschap lijkt er aan te komen.
+1/-0

2 dagen geleden
Vrouwelijke equivalente van Luuk;-)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony basarnhem brobbey depay dijk doeki frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi