Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV brengt met derde tenue ode aan Brazilië

28 juni 2024 23:42
Foto: NvdL

PSV brengt met derde tenue ode aan Brazilië; image source: NvdL

Tijdens een speciaal georganiseerd event heeft PSV vanavond haar derde tenue gepresenteerd in de PSV Fanstore. Van 18:00 tot 20:00 uur was de Fanstore in het Philips Stadion exclusief geopend, waar het nieuwe tenue gelanceerd werd. Naast het nodige spektakel aan Braziliaans ogende danseressen en drummers was ook oude bekende Heurelho da Silva Gomes weer ingevlogen, om de connectie extra te benadrukken.

Voor de voormalig doelman van PSV was het bijzonder om zo snel na zijn vorige bezoek alweer terug te zijn in Eindhoven: "Het blijft onwerkelijk, maar het voelt nog altijd als thuiskomen. Hoe lang of kort ik ook blijf, de vorige keer was het rond de wedstrijd tegen Vitesse, dat blijft toch nog altijd het mooist. Maar ook hier kom ik natuurlijk graag voor terug. Prachtig deze ode aan de Braziliaanse connectie en daar op die manier ook onderdeel van uit te maken."

Het nieuwe tenue is per direct verkrijgbaar in de fysieke Fanstores in het stadion en het centrum van de stad. Ook is het tenue direct hier te bestellen.




Tags

tenue connectie fanstore danseressen drummers event fanstores gelanceerd gomes heurelho ingevlogen ogende onwerkelijk silva thuiskomen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden
Dit moet Ramalho toch wel over de streep trekken? ;)
+1/-0

 
2 dagen geleden
Of een goede braziliaan?
+2/-0

2 dagen geleden
In ieder geval mooier dan het uit-shirt,nu maar hopen dat het voor samba-voetbal zorgt.
+1/-0

2 dagen geleden
Vind de accenten spuuglelijk.
+2/-0

2 dagen geleden
Waarom dan geen geel shirt met de letters van Brainport, naam en rugnummer in groen? Dan is het ook duidelijk een ode aan Brazilië.
+3/-0

 
2 dagen geleden
Helemaal mee eens. Dit ziet er niet uit.

Wat nou ode aan de band met Brazilië... 't is dat men het erbij vermeldt?
+4/-0

2 dagen geleden (gewijzigd)
Dest naar PSV tot 2028. Brabantse nachten zijn (Noa) Lang de komende jaren. Wat een puik werk van Stewart en team. Niks paniek. Ik alle rust aan mega deals werken. Kwaliteit gaat boven kwantiteit sinds Marcel terug is.
+2/-0

2 dagen geleden
Is gewoon een kei schon shirt hoor.
+1/-0

2 dagen geleden
Ik vind het ook een heel gaaf shirt. Zou alleen voor witte sokken zijn gegaan ipv geel.
+2/-0

2 dagen geleden
Mooi shirt, beter dan eerste uit shirt, nr 9 Romario, klopt toch👍🙏
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony basarnhem brobbey depay dijk doeki frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi