Transparent
Inloggen
Sluiten

Mogelijke promotie voor Theo Lucius

30 juni 2024 19:18
Foto: Pro Shots

Mogelijke promotie voor Theo Lucius ; image source: Pro Shots

Theo Lucius staat op de nominatie om promotie te maken bij PSV. De voormalig rechtsback wil graag de cursus Coach Betaald Voetbal gaan doen en een mogelijke stage bij het eerste team kan hem daarbij helpen. Peter Bosz was in het afgelopen seizoen al lovend over de publiekslieveling toen Lucius enige tijd al betrokken was bij de technische staf van het eerste van PSV. Het lijkt erop dat dit nu een permanente rol gaat zijn in de staf van Peter Bosz.

In het voorbije seizoen werd Theo Lucius voornamelijk betrokken bij Jong PSV, waar hij samenwerkte met Wil Boessen. Die vertrok deze zomer en PSV is nog altijd zoekende naar een geschikte opvolger. Aangenomen werd dat Theo Lucius in deze rol zou worden doorgeschoven, maar dat lijkt nu dus niet meer aan de orde te zijn. Als voetballer verdedigde Lucius in meer dan tweehonderd officiële wedstrijden de clubkleuren van PSV en werd hij vier keer kampioen van Nederland.




Tags

lucius promotie bosz boessen clubkleuren cursus jong nederland nominatie permanente publiekslieveling stage verdedigde zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony bakayoko basarnhem brobbey depay dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi