Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfervrije Ramalho verkent zijn opties

1 juli 2024 01:03
Foto: Pro Shots

Transfervrije Ramalho verkent zijn opties; image source: Pro Shots

PSV begint vandaag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen zonder André Ramalho. Zijn contract is morgen verstreken en hij heeft de club nog niet laten weten of hij het wil verlengen. Daardoor wordt hij morgen niet op de Herdgang verwacht, waar de eerste testdag voor de ploeg staat gepland. Dinsdag is vervolgens de eerste training.

De centrale verdediger heeft een aanbieding om zijn afgelopen contract te verlengen bij PSV nog altijd in beraad. Die aanbieding is volgens de club nog altijd geldig, maar de Braziliaan heeft nog niks laten weten. De aanbieding die op tafel ligt is voor één seizoen en tegen mindere voorwaarden als waar hij de afgelopen drie jaar voor gespeeld heeft. Daarnaast heeft de club een eenzijdige optie tot verlenging. Zijn zaakwaarnemers lijken ondertussen druk op zoek naar geïnteresseerde clubs die het in de verdediger zien zitten als beoogd basisspeler. Een terugkeer naar Eindhoven lijkt daardoor steeds minder realistisch.




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho verkent beraad braziliaan eenzijdige herdgang testdag verlenging verstreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 dagen geleden
Begrijpelijk. Ben er nog steeds van overtuigd dar Ramalho in een soort van 'Obispo' rol een prima optie zou zijn. Veel ervaring, schijnbaar een echte leider in de groep dus een goede link naar de buitenlandse jongens toe wat mij betreft ook.
+2/-0

 
2 dagen geleden
Zeker een waardevolle kracht, maar ja, vind het wel logisch dat daar dan niet het salaris van een onberispelijke basisspeler tegenover staat. Als hij liever ergens basisspeler is tegen een beter salaris is dat logisch. “In die fase van zijn carrière moet je veel willen spelen” zeggen ze dan altijd, al moet ik nog de leeftijd horen waar spelers wel graag op de bank willen zitten.
+2/-0

2 dagen geleden
Zal zich toch wat ondergewaardeerd voelen en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging,jammer.
+1/-0

2 dagen geleden
Bedankt ramalho voor je inzet de afgelopen jaren.

Hopelijk vind je een passende club.
+2/-0

2 dagen geleden
Als we verder willen doorgroeien is zijn plek als eerste aan de beurt. Topsport is keihard.
Prima speler, maar mist teveel snelheid, zeker met de aanvallende speelstijl van Bosz als we met veel ruimte in de rug spelen. Als hij nu in de opbouw erg grote kwaliteiten had a la Popescu, maar dat houdt ook niet over. PSV kiest ervoor om door te sekecteren en dat bevalt mij prima!
+3/-0

 
2 dagen geleden
Denk dat het inderdaad goed is om beter na te streven en een verdediger te zoeken die beter overeen komt met de kwaliteiten die Bosz in het elftal wilt. Daarentegen, hij is wel vrijwel het hele seizoen basisspeler geweest. Je moet dan wel een speler vinden die beter is, daarnaast nog een bankzitter die beter is aangezien je hem anders net zo goed in die rol kan houden en heb je ook nog de kans dat een speler die je haalt niet voldoet.

Oftewel, ik had hem er prima nog bij zien blijven in een reserverol als hij dat prima zou vinden.
+1/-0

 
2 dagen geleden
En dan vooral geen Sandler halen a.u.b.
+1/-0

2 dagen geleden
Op basis van deze foto zou je aan een soepele Braziliaanse spits denken.

Ik hoop dat hij blijft.
+2/-0

2 dagen geleden
Dat kan hij toch ook aan zijn zaakwaarnemer(s) overlaten... m.a.w. die is weg en heeft PSV uit zijn hoofd gezet.

Laten we wel zijn en hem niet groter maken dan hij is. Behoorlijke verdediger en goed genoeg voor de eredivisie, maar vervangbaar.

En ik krijg die 2-luik tegen Rangers deel 1 maar niet uit mijn gedachten. Geldt tevens m.b.t. Benitez.
+3/-0

 
2 dagen geleden
Ik die tegen Twente uit, op 0-0, begin van de serie van de waarheid. Uit de tegenaanval scoort Joey de 0-1
+2/-0

2 dagen geleden
Stefan de Vrij halen, zou een welkome versterking zou in de verdediging.
+2/-1

 
18 uur geleden
Heeft meerdere keren aangeven een terugkeer nog niet te zien zitten terwijl er vanuit PSV is aangegeven dat het financieel waarschijnlijk niet haalbaar is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony bakayoko basarnhem brobbey depay dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen nederland oostenrijk oranje reijnders ring rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse voetbalprimeur weghorst xavi