Transparent
Inloggen
Sluiten

Bakayoko, Pepels en België verlaten EK

1 juli 2024 19:40
Foto: Pro Shots

Bakayoko, Pepels en België verlaten EK; image source: Pro Shots

België is er zonder de inbreng van Johan Bakayoko niet in geslaagd te winnen van buurland Frankrijk. De enige goal van de wedstrijd op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland viel notabene via het been van Jan Vertonghen, die een voorzet van Muani dusdanig van richting veranderde dat hij zijn eigen keeper verschalkte. Daardoor nemen de Fransen het zaterdag in Hamburg op tegen Portugal. De Belgen verlaten het toernooi en kunnen hun vakantie gaan boeken.

Door de uitschakeling op het EK keert Johan Bakayoko normaal gesproken in de derde of vierde week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen terug bij PSV. Hoewel er naar verluidt flink aan de buitenspeler wordt getrokken door diverse gerenommeerde Europese topclubs als Arsenal, Dortmund en Liverpool heeft de Belg ook een langer verblijf in Eindhoven niet uitgesloten.

Ook Eddy Pepels keert normaal gesproken spoedig terug bij de club. De masseur en verzorger van PSV was gedurende het Europees Kampioenschap uitgeleend aan de Belgische Bond. De Belg gaf recent in een interview met het Eindhovens Dagblad al aan geen waarde te hechten aan vakantie. Dat schept de verwachting dat Pepels deze week direct al terugkeert bij de club in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko pepels belgie arsenal buurland dortmund duitsland frankrijk hamburg liverpool masseur muani portugal schept uitgeleend verschalkte vertonghen verzorger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden
Wat balen voor Johan dat de Belgen een coach hebben die telkens een raar plan bedenkt waar onze Johan niet in voorkomt. Die Doku deed het prima maar voor de andere flankspelers doet hij volgens mij echt niet onder.
+3/-0

3 dagen geleden
De minimalisten van Frankrijk winnen terecht van een defensief België.Score van Frankrijk is 1 eigen doelpunt,1 penalty en een van richting veranderd schot.Is triest voor zo'n talentvolle selectie.Voetballen wel beter dan de Engelsen waarvan het voetbal echt pijn aan de ogen doet.
+1/-0

3 dagen geleden
Kom maar lekker snel naar huis, beste Johan, alwaar jij wél op waarde geschat en gewaardeerd wordt!
+3/-0

3 dagen geleden
Lekker voor Vertonghen
+2/-0

 
3 dagen geleden
Dat ook ja, heerlijk!
+1/-0

2 dagen geleden
En waar was Vertessen eigenlijk...die vertrok toch voor meer speeltijd met het oog op het EK..?
+5/-0

 
2 dagen geleden
Ja nou je het zegt, hahaha, karma can be such a bitch... zat hij nou niet eens bij de selectie???
+1/-0

 
2 dagen geleden
Geen idee...niet gezien eigenlijk.
+1/-0

 
2 dagen geleden
De trainingspakken waren op, en hij kon er zelf geen kopen.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Ja hahaha, ik wilde eigenlijk zeggen dat-ie zijn trainingspak van de Rode Duivels mocht houden... toen toch maar eerst ff gecheckt of-ie wel bij selectie zat, ik geloof van niet.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Wordt er op dit moment niet gewerkt aan een nieuwe videoclip van de Maaskantjes met 1 of andere rooie Belg in zijn trainingspak in een bijrol?
+1/-1

2 dagen geleden
Zat niet bij de selectie.
+2/-0

2 dagen geleden
Gelukkig heel gebleven, wel jammer dat hij maar zo weinig minuten heeft kunnen maken.
Nu lekker genieten van een vakantie om dan daarna weer een jaar te knallen :)
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.831 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony bakayoko brobbey dest dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi