Transparent
Inloggen
Sluiten

Pepi & Tillman verliezen van Uruguay en zijn uitgeschakeld

2 juli 2024 08:53
Foto: Pro Shots

Pepi & Tillman verliezen van Uruguay en zijn uitgeschakeld; image source: Pro Shots

Team USA is er vanavond niet in geslaagd haar derde groepswedstrijd op de Copa América te winnen van Uruguay. Na de onthutsende nederlaag tegen Panama afgelopen weekend moesten de Verenigde Staten koste wat kost winnen van Uruguay. Daar slaagden de Amerikanen zonder Ricardo Pepi en Malik Tillman in de basis niet in.

Doordat de Amerikanen hun derde wedstrijd verloren van Uruguay én Bolivia verloor van Panama, ligt het team van Ricardo Pepi en Malik Tillman al vroegtijdig uit het toernooi dat in hun eigen land is georganiseerd deze zomer. Ricardo Pepi mocht nog voor de rust invallen na een blessure van basisspits Balogun terwijl Malik Tillman enkele minuten voor het laatste fluitsignaal zijn eerste en enige paar minuten van het toernooi kreeg.

Het PSV-duo begint nu normaal gesproken aan hun vakantie om in principe ruim op tijd terug te keren in Eindhoven voor de voorbereiding op de strijd om de Nederlandse Supercup tegen Feyenoord in het Philips Stadion. Malik Tillman heeft zoals bekend tot 2028 getekend in Eindhoven en keert sowieso terug. Voor Ricardo Pepi geldt dat hij veel meer minuten wil maken en als het geschetste toekomstbeeld niet past bij zijn plannen, hij wellicht verder gaat kijken naar een mogelijke transfer.




Discussieer mee op de forums


Tags

pepi tillman uruguay malik panama balogun basisspits bolivia feyenoord fluitsignaal geschetste groepswedstrijd onthutsende slaagden supercup toekomstbeeld usa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 dagen geleden
Dus Pepi niet geduldig, kreeg idd wel weinig kansen ,mss beter laten gaan bij terugverdienen van transferbedrag?
+1/-0

 
3 dagen geleden (gewijzigd)
Omdat? En wie er dan bijhalen? Wij zijn PSV, dit is topsport. We zijn geen sociale werkplaats voor zichzelf graag bewijzende voetballers. Gewoon managen die handel. Luuk de Jong heeft niet het eeuwige leven en zal steeds vaker minder minuten maken vrees ik. Ben er echter niet van overtuigd dat Pepi DE opvolger van Luuk is/ zal worden. Mis iets bij hem
+2/-2

3 dagen geleden
Gelukkig iedereen heel gebleven, nu even genieten van een korte vakantie en dan weer een seizoen knallen :)
+1/-0

2 dagen geleden
Waarop is de info gebaseerd dat ze op vakantie gaan en daarna bij PSV terugkeren? De definitieve selectie voor het Olympisch elftal is toch helemaal nog niet bekendgemaakt? Of hebben jullie meer info dat Pepi en Tillman definitief niet naar de Spelen gaan? Dan had ik dat graag al eerder willen lezen.
+1/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Die selectie wordt morgen inderdaad pas bekend, waarbij vanuit de Amerikaanse bond al is aangegeven dat meerdere spelers die nu bij de Copa America zaten kunnen aansluiten. De laatste alinea is inderdaad nog te voorbarig.

Edit: inmiddels niet meer voorbarig :B
+2/-0

 
2 dagen geleden
Ik las het, mooi zo :-)
+1/-0

2 dagen geleden (gewijzigd)
Mooi zo. Ik verwacht niet dat ons (2/3) Yankee duo naar OS zal gaan, dus lekker op vakantie en dan snel aansluiten bij selectie PSV! Hopelijk Oranje zsm eruit zodat dat duo ook rap er weer bij is... al vrees ik dat dat nog wel ff kan duren. Hopelijk geen 2 weken!
+1/-0

2 dagen geleden
Op VP bevestiging dat ze bij Psv aansluiten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom alchemist anthony bakayoko brobbey dest dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi