Transparent
Inloggen
Sluiten

Eerste openbare training goed bezocht

4 juli 2024 14:23
Foto: NvdL

Eerste openbare training goed bezocht; image source: NvdL

Het was behoorlijk druk op De Herdgang vanochtend voor de eerste openbare training van PSV deze voorbereiding. Vooral veel kinderen besloten deze donderdag hun een na laatste schooldag voor de zomervakantie in te ruilen voor een ochtendje handtekeningen en foto's jagen op het trainingscomplex van PSV.

Onder toeziend oog van hoofdtrainer Peter Bosz en zijn staf trainde vanochtend een nagenoeg complete selectie op De Herdgang. Ook Eddy Pepels keerde na één dag vakantie na de uitschakeling met België op het Europees Kampioenschap terug bij de selectie, blij dat het nieuwe seizoen weer begint. Aanvoerder Luuk de Jong en Noa Lang trainden binnen en lieten hun gezicht uiteindelijk niet op het veld zien vandaag.

Naar schatting waren er zo'n achthonderd fans afgekomen op de eerste openbare training van deze voorbereiding. Na afloop werden er kortingsflyers uitgedeeld; bij aankoop van het nieuwe derde tenue geeft de club op die wijze vijftig procent korting op de bedrukking aan een ieder die de training bezocht vandaag.
Discussieer mee op de forums


Tags

herdgang achthonderd afgekomen bedrukking belgie bosz foto handtekeningen jagen jong kinderen korting kortingsflyers ochtendje pepels ruilen schatting schooldag tenue toeziend zomervakantie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
"training goed bezocht". Door de spelers?
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi