Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior en PSV naderen akkoord over Driouech

4 juli 2024 14:36 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Excelsior en PSV naderen akkoord over Driouech; image source: Pro Shots

PSV en Excelsior zijn elkaar genaderd in vraag en aanbod omtrent de transfer van Couhaib Driouech en een definitief akkoord lijkt niet lang meer op zich te laten wachten, zo melden diverse Rotterdamse bronnen rondom de Kralingse club. Vanuit Eindhoven klinkt er volgens het Eindhovens Dagblad nog geen volle bevestiging, wel bevestigen bronnen rondom de club dat de transfer zich in de eindfase lijkt te bevinden. De transfersom gaat volgens Rik Elfrink richting de 3,5 miljoen euro, inclusief bonussen.

PSV moet er vervolgens nog wel uit zien te komen met Driouech zelf, al lijkt dat an sich geen probleem op te leveren. De club en speler waren in principe afgelopen januari al rond, toen de transfer in de laatste minuten voor het verstrijken van de deadline nog spaak liep. Daarnaast werd de speler in de afgelopen vakantieperiode meermaals gespot met PSV'er Ismael Saibari. Laatstgenoemde deelde laatst ook al een foto met de vleugelaanvaller van Excelsior op zijn Instagram met daarbij een zandloper en een klok, verwijzend naar de op handen zijnde transfer van de Marokkaans (jeugd-)international.
Discussieer mee op de forums


Tags

driouech excelsior naderen couhaib deadline elfrink foto genaderd gespot ismael kralingse laatstgenoemde saibari sich spaak vakantieperiode verwijzend zandloper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Goed nieuws, eigenlijk zou je zeggen: eindelijk…. Maar vervanger van lozano, of vertessen? Uhm volgens mij speelt hij het liefst aan de linker kant…. Daar staat Noa al, word hij dan eventueel op de rechter kant neer gezet? Baka zalmwel gaan vermoed ik, Lang op links, Lozano op rechts, hij als invaller voor beide kanten eventueel?
+1/-0

 
2 weken geleden
Zal ie veel minuten maken😄😄😂
+1/-0

2 weken geleden
Welkom.
Mooi dat hij met Saibari al iemand heeft die hem wegwijs kan maken.
Op papier lijkt mij de opvolger van Vertessen maar het is natuurlijk helemaal aan hem hoe hij zich gaat profileren en daar speelminuten voor gaat verdienen.
+1/-0

2 weken geleden
Fijn dat er eindelijk duidelijkheid komt, ook voor die jongen zelf. Of hij nu een op een Noa, Johan en Chucky kan vervangen lijkt mij nog niet. Maar hij kan nu mooi een half seizoen vlieguren maken.
Maar uhm ze wilden toch minder betalen dan in de winterstop?
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Persoonlijke vind ik 3,5 miljoen te veel voor driouech zeker omdat excelsior gedegradeerd is.

Ik hoop dat psv wel de 22-jarige Nederlander Sepp van den Berg van liverpool nog kan halen op 1 of andere manier nu ramalho weg is.

De verdediging heeft zeker aandacht nodig, zeker een linksback want ben niet zo'n fan van oppergard en europees met mauro jr als linksback heb ik zo mijn twijfels en hij staat ook in de belangstelling van clubs.

Maar ik heb vertrouwen in brands, steward en bosz.
+2/-1

 
2 weken geleden
Ben wel benieuwd waar je op baseert dat 3,5 miljoen te veel is? Welke spelers zijn voor welke bedragen het vergelijkingsmateriaal?
+2/-0

 
2 weken geleden
ach ja, dat zijn van die types die interessant willen meelullen over voetbal, maar totaal geen idee hebben waar het over gaat :D :D :D
+3/-0

 
2 weken geleden
Hij wilde Stefan de Vrij ook al als linksback zolang Dest geblesseerd is :B
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik zou graag stefan de vrij zien in de verdediging op de plek waar hij goed is. Zolang psv europees maar eens hoge ogen kan gooien want uitgeschakeld worden door Dortmund is best wel schandalig gezien het team van vorig seizoen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Uitgeschakeld worden door de uiteindelijke finalist van de Champions League is schandalig? Gaat verder wel alles goed? :I
+7/-0

 
2 weken geleden
Pff echt he, en eerder ook al onder Arsenal geëindigd in de poulefase. Dat wij dat pikken als supporters. Met pek en veren door de stad moeten ze i.p.v. op de platte kar.
+3/-0

 
2 weken geleden
Weet je zeker dat je op het juiste forum ingelogd bent? 😂
+3/-0

 
2 weken geleden
22-jarige Nederlander Sepp van den Berg
+1/-0

 
2 weken geleden
is Sepp van den Berg echt Nederlander? Nooit gedacht man;-)
+1/-1

2 weken geleden
Dan heeft Excelsior redelijk de poot stijf gehouden. Dat is ongeveer hetzelfde bedrag als in de winter wat we nu zeker niet meer gingen betalen! 😉
Ik betwijfel of het meteen basis materiaal is, maar voor de breedte lijkt hij me prima en hopelijk kan hij verrassen!
+1/-0

2 weken geleden
Welkom alvast bij de mooiste club!
+0/-0

2 weken geleden
Dit is het bedrag inclusief bonussen en in de winter was 4mln zonder bonussen dacht ik,Sepp de Roover is al een tijdje weg ha,ha.
+1/-0

2 weken geleden
Tevens is er ook een vermelding gemaakt dat men omtrent Flamingo nagenoeg een akkoord verwacht, denk dat dat dit weekend(?) ook rond komt?
+1/-0

 
2 weken geleden
Het nieuwe seizoen direct beginnen met vers bloed,lekker hoor.
+1/-0

2 weken geleden
3,5 miljoen euro voor deze speler is erg veel. Heeft nog helemaal niets laten zien en moet zich nog bewijzen of hij het niveau aan kan van PSV.
+2/-0

 
2 weken geleden
Je kunt het ook omdraaien. Iemand die wel al iets heeft laten zien en al bewezen heeft dat hij het niveau van PSV aan kan, kost minimaal 5 miljoen (en eerder 10 miljoen) euro. Of het moet iemand zijn zonder restwaarde (lees: op leeftijd).
+1/-0

 
2 weken geleden
Juffrouw Wiefer ging voor 750.000 euro van excelsior naar feyenoord. 3,5 mio is echt veel voor een speler van een kkd club.
+1/-0

 
2 weken geleden
Gaat wel voor +30 mio weg..
Als Driouech dat bij ons ook gaat doen, dan spreken we sowieso van een zeer geslaagde transfer :)

Moet eerlijk zeggen dat hij mij nog niet echt omver geblazen heeft afgelopen jaar.
Maar wellicht dat hij in een beter elftal ook tot betere prestaties komt.

Daarnaast.. pas 22jr.. zit nog voldoende rek in.
+2/-0

2 weken geleden
Wij kunnen niet in de toekomst kijken en toch zullen wij het pas in de toekomst zien.
Met ietwat geluk hè.
+1/-0

2 weken geleden
Zie hem met zijn snelheid als stand-in voor de laatste 20 minuten in de' Vertessen'-rol.

Maar wie weet ontwikkeld hij zich tot meer.
+1/-0

2 weken geleden
Ik vind dit wel een goede transfer. Deze jongen kan gewoon erg goed voetballen en kan denk ik nog veel beter.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi