Transparent
Inloggen
Sluiten

Driouech medisch gekeurd; presentatie kwestie van tijd

5 juli 2024 14:41
Foto: Pro Shots

Driouech medisch gekeurd; presentatie kwestie van tijd; image source: Pro Shots

PSV en Excelsior zijn er volledig uitgekomen over de transfer van Couhaib Driouech. De speler is vanochtend medisch gekeurd op het TopSport-complex in Eindhoven en een presentatie van de speler lijkt slechts een kwestie van tijd. Het is de bedoeling dat de vleugelaanvaller komende maandag al aansluit bij de selectie van Peter Bosz en de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Twitterhandle @Sjors0495 had vanochtend uiteindelijk de primeur door een foto van Driouech te maken vlak voor hij aan zou vangen met zijn medische keuring. De aanvaller die dus van degradant Excelsior overkomt wordt op de foto vergezeld door technisch directeur van PSV Earnest Stewart.

Met de transfer zou naar verluidt zo'n 3,5 miljoen euro zijn gemoeid, inclusief enkele bonussen. Excelsior lijkt als er als degradant naar de Keuken Kampioen Divisie warmpjes bij te zitten deze zomer. Als Mats Wieffer van Feyenoord daadwerkelijk naar het Engelse Brighton verkast, verdienen de Kralingers in een tijdsbestek enkele dagen een bedrag van rond de acht miljoen euro, wat ruim boven de eigen begroting ligt.




Tags

driouech excelsior kwestie degradant foto bosz brighton couhaib earnest feyenoord keuring mats primeur sjors stewart twitterhandle uitgekomen vergezeld verkast warmpjes wieffer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
En dan komt Flamingo ook nog onze kant op, geinig.
Ook erg leuk voor Excelsior, die heeft voor de komende 2 seizoenen nu al de begroting rond.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Die hebben gewoon aan de prijs vastgehouden, en zijn niet ode de druk bezweken :)
+1/-0

4 dagen geleden
Mooie back-up voor noa lang.

Welkom driouech.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ake akpom bakayoko basarnhem brobbey dest dijk frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi