Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen winnen oefenduel van SV Meppen

6 juli 2024 15:23
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen winnen oefenduel van SV Meppen; image source: Pro Shots

Ook voor de vrouwen van PSV stond vandaag de eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding op het programma. Op het sportcomplex van Excelsior '31 in Rijssen werd er tegen het Duitse SV Meppen gevoetbald. PSV begon zeer voortvarend aan het duel met de Duitsers, via Bente Vemeer kwam PSV al na twee minuten op voorsprong. De deze zomer bij PSV teruggekeerde Myrthe Moorrees verdubbelde na ruim een half uur de score. Shanique Dessing scoorde zeven minuten na de rust de 3-0 en de laatste treffer van de middag.

Donderdagmiddag wordt er om 14:00 uur afgetrapt in Essen, als de PSV Vrouwen het in hun tweede oefenwedstrijd van deze voorbereiding opnemen tegen het eveneens Duitse SG Essen-Schönebeck. Die wedstrijd staat in Essen zelf op het programma, op het Helmut-Rahn-Sportanlage.




Tags

essen meppen bente dessing excelsior helmut moorrees myrthe rahn rijssen schonebeck shanique sportanlage sportcomplex vemeer voortvarend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Prima resultaat hoewel het nog maar de voorbereiding op het seizoen is.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman