Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt komst Driouech officieel bekend

7 juli 2024 18:01 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV maakt komst Driouech officieel bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist via haar social media de komst van Couhaib Driouech bevestigd. Afgelopen vrijdag vond de medische keuring al plaats, waarna de bekendmaking niet lang op zich zou moeten laten wachten. Inmiddels zijn de clubs ook definitief akkoord en heeft de aanvaller die overkomt van Excelsior zijn handtekening gezet onder zijn contract in Eindhoven. Driouech gaat bij PSV spelen met rugnummer 21.Daarmee is er een einde gekomen aan de maandenlange transfersoap waar de club en speler zich in hebben bevonden. De aanvaller leek eind januari al naar Eindhoven te komen als vervanger voor de naar 1.FC Union Berlin vertrokken Yorbe Vertessen. Toen ketste de overgang op de valreep af door de starre opstelling van Excelsior. Nu is het er dus alsnog van gekomen.

Met de transfer is zo'n 3,5 miljoen euro gemoeid. Driouech tekent voor vijf jaar in Eindhoven, waardoor hij tot de zomer van 2029 vastligt in Eindhoven. De aanvaller is zelf ontzettend blij met zijn transfer naar PSV: "Ik ben heel blij dat ik hier ben en het PSV-shirt eindelijk aan mag trekken! Ik was vorige week nog op vakantie met Ismael Saibari en hij zei ook dat ik gek zou zijn als ik niet zou komen."Ook technisch directeur Earnest Stewart is blij dat de transfer eindelijk rond is: "Hij is een speler met ontzettend veel kwaliteiten. Door zijn snelheid en techniek kan hij kansen creëren en afronden. Hij heeft bij Excelsior Rotterdam bewezen dat hij onder druk kan presteren en ook dan zijn stempel op wedstrijden kan drukken. Ik ben blij dat de transfer gelukt is!"
Tags

driouech excelsior afronden couhaib earnest keuring stempel stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Mooi !
Nu nog een echt goede centrale verdediger met ervaring die het team kan dragen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Zijn die te betalen? Zo'n jongen van Liverpool schijnt al €15-20 miljoen te moeten kosten.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dan zou je wel de zwakke plek van het PSV van vorig jaar oplossen, en met een goed optreden in de CL kan je dat wel redelijk terug kunnen verdienen. Maar alle vertrouwen in deze directie, en hopen dat Schouten blijft.
+1/-0

 
3 weken geleden
PSV kennende gaan ze er niet op gokken dat mijnheer X, Y of Z onze kansen in Europa zal vergroten. Dus mijn vraag blijft: zijn dergelijke spelers door ons te betalen of willen dergelijke jongens wel in Nederland spelen. Neem bijvoorbeeld een Sergio Ramos: die is volgens mij einde contract maar denk je nou echt zelf dat die in NL wil komen ballen omdat we zo'n mooie Efteling of kuststrook hier hebben?
+2/-1

 
3 weken geleden
De enige ervaren verdediger die ook daadwerkelijk nog wat zou toevoegen die wellicht nog enigszins haalbaar is, is De Vrij. Hij moet dan alleen wel willen vertrekken bij Inter (zijn zaakwaarnemer heeft vorige maand nog aangegeven dat hij dat absoluut niet wil deze zomer) en als hij dan weg wil, moet hij ook bereid zijn om salaris in te leveren terwijl hij altijd heeft uitgesproken in Nederland alleen voor Feyenoord te willen spelen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Is ook mijn idee. Lees hier geregeld namen en oplossingen die gewoon niet gaan gebeuren. Voor zover ik het goed gelezen heb zou de Veij graag bij Inter blijven.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik zou vol voor Stefan de Vrij gaan, die gaat als een malle in Duitsland
+3/-0

 
3 weken geleden
Maar wil hij al terug naar NL komen ?
+1/-0

3 weken geleden
Nou, laat maar eens zien wat je kunt👍
+1/-0

3 weken geleden
Heel erg welkom en laat het maar zien.
+1/-0

3 weken geleden
Heel erg benieuwd naar zijn top en wat Bosz voor ogen heeft met Couhaib. Heel veel succes.
+1/-0

3 weken geleden
Ik ben benieuwd. Wel een leuke speler. Hoop dat hij bij ons een paar stappen kan zetten. Dan is dat wel een speler waar je plezier aan kan beleven.
+1/-0

3 weken geleden
Ik wacht de geslaagde transacties af met af en toe mijn reacties, Liverpool schijnt Bakka te willen en Sepp in deal te betrekken, wacht maar af.
+1/-0

3 weken geleden
Als opvolger van Vertessen prima. Als opvolger van Lozano wat te licht. Prima standin. Maar ik hoop op meer vuurwerk later in de transferperiode.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi