Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV lacht eerste bod Atletico Madrid weg

9 juli 2024 18:30
Foto: Pro Shots

PSV lacht eerste bod Atletico Madrid weg; image source: Pro Shots

PSV heeft het eerste bod van Atletico Madrid weggelachen. De Spanjaarden zouden zich in Eindhoven hebben gemeld voor Walter Benitez en daarbij een bod van twee miljoen euro op tafel hebben gelegd. PSV heeft minimaal het vijfvoudige van dat bedrag in gedachte bij een transfer van de eerste doelman. Met zijn goede prestaties heeft hij mede zorg gedragen voor de vijfentwintigste behaalde landstitel in de clubhistorie en dus hoopt en verwacht PSV een veel hoger bedrag te incasseren voor haar keeper.

Het bod van Atletico komt dus nog niet eens in de buurt van de transfersom die PSV in gedachten heeft voor haar Argentijnse doelman. En dus is er geen reden voor de Eindhovenaren om verder te onderhandelen over een vertrek. Wel is de verwachting dat Atletico nog terugkeert bij PSV met een beter bod, dat zal in de komende dagen nog moeten blijken.
Discussieer mee op de forums


Tags

atletico madrid benitez landstitel vijfentwintigste vijfvoudige walter weggelachen zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Wat ie op moet leveren? Tja, ik zou hanteren 2 x brutto jaarsalaris met misschien 1 x jaarsalaris jeroan Zoet? Ik verwacht dat hij dan komt, en Drommel eerste keeper word, en dat kan prima, Drommel is zeker niet minder dan Benitez! Al met al, netto 7,5 a 8 miljoen moet realistisch zijn! Zoet binnen halen, is ook gewoon goed voor in de kleedkamer👍probleem opgelost
+1/-7

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Natuurlijk is Drommel wel minder dan Benitez. Drommel is een prima keeper voor een subtopper, of als 2e man bij een topclub, maar gewoon niet goed genoeg voor de basis van PSV. Spijt me om te zeggen. Als PSV Benitez verkoopt (en ik vind 10m nog steeds aan de zeer lage kant) moet er echt wel een goede worden teruggehaald. Flekken of zelfs Oblak (de omgekeerde weg) zijn prima opties.
+9/-0

 
3 weken geleden
Oblak, en Flekken ook, hebben never ever interesse om hierheen te komen. Al zouden we het kunnen betalen.
+2/-0

 
3 weken geleden
Ben je serieus? Drommel heeft toch bewezen een prims eredivisie keeper te zijn voor de middenmoot, maar zeker niet voor de top. Al bij zijn tijd in Twente nooit kunnen overtuigen en bij ons ook zeker niet. Nooit begrepen die transfer destijds, niks ten nadele van die jongen.

Ook een terugkeer van Zoet ben ik geen voorstander van. Niet direct een versterking. Laten we van dit soort transfers die we in het verleden hebben gedaan lering trekken en de lijn doortrekken van vorig jaar qua aankopen. Ben creatief en kom met een goede oplossing. Moet zeker mogelijk zijn, Benitez is goed maar niet onvervangbaar.
+5/-0

3 weken geleden
Diep triest zon bod,als je dat als club niet weg lacht kun je je zelf ook niet meer serieus nemen.
+2/-0

3 weken geleden
Waarom Nick Olij niet ophalen?
+1/-1

 
3 weken geleden
Inderdaad, ik neem aan dat bij een vertrek van Benitez Nick Olij de beste maar ook het meest logische alternatief is voor wat wij kunnen halen/betalen als PSV zijnde
+2/-0

3 weken geleden
Yeah right.. wel een beetje serieus blijven graag..
+2/-0

3 weken geleden
Met zo'n bod neem je betreffende keeper en bijbehorende club toch niet serieus. Het is gewoon een belediging. Dat kun je dan weglachen, maar ga je met diezelfde mensen dan vrolijk om tafel als ze volgende week het (drie?)dubbele bieden?
+1/-0

 
3 weken geleden
Uiteraard. Als jouw huis te koop staat voor 6 ton en iemand bied 3 ton en 2 weken later 9 ton ga je ook niet principieel lopen doen lijkt me.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat is geen goede vergelijking. Het huis staat te koop voor 6 ton, ze bieden 1.5 ton en 3 weken later 4.5 ton. Met die mensen zou ik niet om tafel gaan nee. Lekker in mijn huis blijven wonen en wachten tot er wel iemand een serieus bod doet.
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat kan natuurlijk. Ik zelf zou het laag inzetten toch gewoon als een onderhandel tactiek zien en met een potentiële koper praten op het moment dat er een bod komt dat er op lijkt dat ik kan krijgen wat ik zou willen.
Emotie mee laten spelen is over het algemeen niet verstandig als het om zaken gaat.
+2/-0

 
3 weken geleden
Eens dat het niet verstandig is om emotie mee te laten spelen. Maar als het gaat om de aan- en verkoop van spelers is PSV (zoals iedere BVO) een veredeld handelshuis; continu bezig met de aan- en verkoop van spelers. Door aan tafel te gaan met een partij die onserieuze/belachelijke/beledigende/noem het wat biedingen doet, geef je ook een signaal af naar de markt. En dat laatste moet je zeker ook mee laten wegen in je handelen.
+1/-0

3 weken geleden
Als we nog wat meer sleutelen aan onze verdediging dan is Olij een logische keuze.
Koop je een "top-keeper" en blijft de verdediging wankel daar win je ook geen wedstrijden mee in de ch.league.
+1/-0

3 weken geleden
Je mag met zo`n bod gerust zeggen dat als ze zo krap bij kas zitten er best iets in de KKD kan lopen waar ze het mogen proberen?
+1/-0

3 weken geleden
Wellenreuter heeft zijn contract verlengd. Die wordt het dus niet.
+1/-0

3 weken geleden
Drommel is een goede keeper voor de eredivisie, maar europees kom hij wel tekort.
+1/-0

3 weken geleden
Ik vind Benitez gewoon een heel prima keeper voor PSV. Die Spanjaarden moeten gewoon betalen punt. Je wil ook geld hebben voor een nog betere keeper dan Benitez. Is die er niet dan hou je Benitez.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi