Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooij keert terug bij Manchester United

11 juli 2024 20:07 - Manchester United
Foto: Pro Shots

Van Nistelrooij keert terug bij Manchester United; image source: Pro Shots

De volgende stap in de carrière van Ruud van Nistelrooij is bekend. Zoals bekend benaderde Erik ten Hag de voormalig Mancunian om hem te vergezellen als assistent op Old Trafford. Een terugkeer op het oude nest lonkte dus voor de trainer, die PSV vorig jaar een wedstrijd voor het seizoenseinde verliet in verband met een gebrek aan vertrouwen vanuit de PSV-directie. Hij heeft in Manchester een contract getekend dat hem tot de zomer van 2026 aan de club verbindt.



In 2001 verliet hij PSV voor grootmacht Manchester United en nu herhaalt hij die zet door opnieuw voor Manchester United te kiezen als eerste stap buiten Eindhoven. Nadat hij in het afgelopen "tussenjaar" uitgebreid de tijd nam om te reflecteren op zijn periode als hoofdtrainer in Eindhoven, gaf hij na afloop van het afgelopen seizoen al aan open te staan voor een nieuwe stap in zijn trainersloopbaan.



Hoewel Ruud van Nistelrooij de clubs voor het uitkiezen had, kiest hij dus voor een terugkeer op het oude nest als assistent. Naar verluidt waren er diverse Spaanse, Duitse en Engelse clubs ook concreet voor Van Nistelrooij als hoofdtrainer, maar kiest hij dus voor een positie in de luwte achter Erik ten Hag. Het betekent voor Van Nistelrooij een terugkeer bij de club die hij in 2006 na een aanvaring met toenmalig hoofdtrainer Sir Alex Ferguson achter zich liet voor een transfer naar Real Madrid.

Meer op Manchester United




Tags

nistelrooij hag nest aanvaring benaderde ferguson lonkte luwte madrid mancunian old seizoenseinde sir trafford uitkiezen verbindt vergezellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Gaaf, dan hebben ze alvast de vervanger voor Ten Hag in huis voor over 3 maanden (of korter)
+2/-0

2 maanden geleden
Die hebben ze al in de persoon van René Hake.
+1/-0

2 maanden geleden
Succes Ruud , voor mij blijf je een held
+6/-0

 
2 maanden geleden
Het is jammer dat Ruud zo abrupt vertrokken is. Dat geeft een rare nasmaak aan zijn verblijf bij ons. Heeft het denk ik zo gek niet gedaan bij ons.

Wens hem ook alle succes en zoals je zegt “blijft een held”.
+3/-0

2 maanden geleden
Mooie stap voor Ruud. En misschien wel slim om niet als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Wat een treurige foto trouwens met Hake. Alsof een kleuter dit gemaakt heeft in Paint. Dat heeft de marketing afdeling van onze club een stuk beter in orde.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je kan jezelf maar ergens druk om maken🙄
Ik ben voetbalsupporter maar vind die poespas op social media vaak wat overdreven. Dit is gewoon een prima foto
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap de opmerking over de treurige foto volkomen. Social Media is in de huidige wereld niet meer weg te denken en verbindt clubs met supporters. Voor de groei van een club is social media inmiddels misschien wel de belangrijkste pilaar.

Bij een club met een omzet van om en nabij de €600 miljoen had echt wel iets professionelers gepresenteerd kunnen worden. Voor je uitstraling als club is dit gewoon een misser. Nederlandse clubs doen het op dat gebied simpelweg professioneler..
+3/-0

2 maanden geleden
Wat een verschil in uitstraling tussen Hake en van Nistelrooij...
+1/-0

2 maanden geleden
Ruud heeft PSV weer naar de juiste richting gestuwd. Daar heeft Peter op kunnen voortborduren. Ook kwa speler is Ruud ongeëvenaard. Succes Ruud!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze