Transparent
Inloggen
Sluiten

3 tips om met de fatbike naar het voetbalstadion te gaan

Dit artikel is een commerciële partnerbijdrage.

12 juli 2024 17:52

<h2>3 tips om met de fatbike naar het voetbalstadion te gaan</h2>; image source:

Ga jij iedere twee weken als trouwe supporter naar een wedstrijd van PSV, dan is het zeker de moeite waard om dit eens op de fiets te doen en de auto te laten staan. Allereerst scheelt het je natuurlijk een hoop geld, aangezien je niet hoeft na te denken over het parkeren van je auto en ook geen kosten hebt aan brandstof, maar je ook niet druk hoeft te maken over bijvoorbeeld files of andere opstoppingen in het verkeer. Je kunt je voorstellen dat het namelijk best druk is rondom een wedstrijd van PSV en het dus niet zo gek is dat je een half uur of soms zelfs langer moet wachten, voordat je eindelijk kunt doorrijden. Reden genoeg dus om eens te kijken of het kopen van een fatbike iets voor jou is. Omdat je natuurlijk wel even moet nadenken over bijvoorbeeld de route naar het stadion toe, hebben we een aantal tips die we graag met je willen delen.

Zorg dat je de route kent


Waar je waarschijnlijk met de auto al jarenlang met bijna de ogen dicht naar het stadion kunt rijden, is het met de fiets net even anders. Dus stel dat je net een nieuwe V20 fatbike hebt gekocht, dan is het verstandig om bijvoorbeeld op een doordeweekse eens naar het stadion te fietsen, zodat je in alle rust kunt bekijken waar je langs moet fietsen en ook direct kunt zien hoe lang je er nu eigenlijk over doet. Houd er alleen wel rekening mee dat het op wedstrijddagen een stuk drukker is en je er dus ook langer over zal doen, dan wanneer je op een rustige dag naar het stadion fietst.

Houd rekening met je kleding


Hoewel je op een fatbike weinig tot geen inspanning hoeft te leveren, is het wel verstandig om de juiste kleding te dragen. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat het allesbehalve prettig is om bijvoorbeeld met een strakke broek op de fiets te stappen. Daarnaast is het ook handig om even wat extra kleding aan te trekken, aangezien het vooral in de herfst- en wintermaanden een stuk kouder kan zijn. Ons advies is dan wel om jezelf in laagjes aan te kleden, zodat je ook gemakkelijk iets uit kunt trekken op het moment dat je het warm krijgt. Vooral tijdens een spannende wedstrijd kan de temperatuur namelijk vrij snel oplopen, weten we uit ervaring.

Fiets met meerdere mensen


Het maakt niet uit of je nu 5, 15 of 30 minuten moet fietsen voordat je bij het stadion bent, samen fietsen is natuurlijk een stuk leuker. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld met een stel vrienden waarmee je iedere week als trouwe supporter naar de wedstrijd gaat, af te spreken om op de fiets te gaan. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld iedere week bij iemand anders verzamelen om vervolgens vanuit daar de weg naar het stadion te vervolgen. Het leuke aan samen fietsen, is dat de spanning natuurlijk al begint op het moment dat je elkaar ziet.




Tags

fatbike fiets fietsen route trouwe voetbalstadion allesbehalve brandstof broek doorrijden drukker fietst files kleden kouder laagjes opstoppingen parkeren strakke temperatuur wedstrijddagen wintermaanden zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem bella berg bergwijn blessuregevoelig boscagli bosz dam dams dest eredivisie flamingo itakura jesperpsv jong karsdorp ledezma mauro nagalo ndala obispo oppegard ramalho ronaldopsv schouten stewart teze veerman