Transparent
Inloggen
Sluiten

Couhaib Driouech: "Zes maanden te laat"

13 juli 2024 18:17
Foto: Pro Shots

Couhaib Driouech: "Zes maanden te laat"; image source: Pro Shots

Couhaib Driouech speelde vandaag dan eindelijk zijn eerste minuten in het PSV-shirt. Nadat zijn transfer in januari op de valreep afketste, maakte hij vandaag zijn debuut in een oefenwedstrijd met Club Brugge.

Na afloop van het oefenduel met de Belgen verscheen een breed glimlachende Couhaib Driouech, die voor 3,5 miljoen euro naar PSV is gekomen, voor de camera's van Ziggo Sport: "Eigenlijk zes maanden te laat, haha. Het is een eer om dit shirt eindelijk aan te mogen trekken en ik ben heel blij dat ik nu hier speel. Het is nog mijn eerste week hier en je merkt wel een verschil in niveau. Ze blijven hier constant druk zetten. Het is voor mij even wennen aan de intensiteit en de kwaliteit van het team. Dit was mijn eerste wedstrijd, dus dat is gewoon wennen. Ik verwacht sowieso veel meer van mezelf. Maar het was pas mijn eerste wedstrijd, dus vanaf nu moet en gaat het alleen maar beter."

Couhaib Driouech diende voor zijn transfer naar PSV nog wel het verzoek in bij de Eindhovense club om mee te mogen naar de Olympische Spelen in Parijs. "Ik heb veel met de bondscoach gesproken, maar PSV wilde me niet naar de Spelen laten gaan. Dat begrijp ik ook wel, het heeft voor mij dan ook geen rol gespeeld om niet naar PSV te komen."




Tags

couhaib driouech brugge eer glimlachende intensiteit parijs valreep ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Rare 2e seizoenshelft moet dat zijn geweest: gedegradeerd i.p.v. kampioen.
+4/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
OT: ik lees dat Land tot 2029 gaat tekenen: mooi nieuws. Erg benieuwd naar hem. Inzake Driouech: volgens mij een jongen die zeer blij is om bij PSV te mogen spelen. Zou wel eens kunnen gaan verassen.
+1/-0

2 maanden geleden
Beter laat dan nooit. Succes en verras ons maar.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro monaco montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze