Transparent
Inloggen
Sluiten

Saibari: "We konden er veel meer maken!"

13 juli 2024 18:40 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Saibari: "We konden er veel meer maken!"; image source: Pro Shots

Ook Ismael Saibari verscheen na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Club Brugge voor de camera's van Ziggo Sport om kort terug te blikken op de wedstrijd: "We konden er veel meer maken vandaag. We hadden echt heel veel kansen. Ik denk dat we alleen in de eerste helft al vijf of zes goals hadden moeten maken!"

Saibari maakte zelf de gelijkmaker na een klein uur spelen, vlak voor hij gewisseld werd: "Zo doe ik dat wel vaker, naar binnen trekken en de bal in de lange hoek schieten. Fijn dat het vandaag weer lukte."

Ook de nieuwste aanwinsten, die eerder deze week werden gepresenteerd door PSV, Ryan Flamingo en Couhaib Driouech kwamen ter sprake in het gesprek met de Belgisch/Marokkaanse middenvelder: "Ryan was vandaag echt goed van achteruit, hij speelde heel sterk en gaf goede ballen tussen de linies. Ook Driouech maakte vandaag gewoon zijn acties en gaf enkele goede voorzetten. Uiteraard, voor hen is het ook de eerste wedstrijd. Ze moeten zich aanpassen aan een nieuwe ploeg. Maar voor een eerste wedstrijd hebben ze het wel goed gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari driouech blikken brugge couhaib flamingo ismael ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze