Transparent
Inloggen
Sluiten

Tygo Land verlengt bij PSV tot 2029

13 juli 2024 20:04 - PSV
Foto: Pro Shots

Tygo Land verlengt bij PSV tot 2029; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist via een officieel persbericht bekend gemaakt het contract van Tygo Land te hebben opengebroken en verlengd tot 2029. De talentvolle achttienjarige middenvelder heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder de nieuwe verbintenis.



Land kwam deze zomer twee jaar geleden over van SC Heerenveen. Hij sloot zich in eerste instantie aan bij PSV Onder-18 maar werd al snel overgeheveld naar Jong PSV. Vooral zijn balvastheid, speloverzicht en passing tussen de linies vielen daarbij in positieve zin op. In het begin van dit jaar werd zijn goede spel bij Jong PSV al beloond met een vaste plek in de A-selectie. Sindsdien kwam hij driemaal in actie voor PSV 1. In die drie duels was hij uiteindelijk goed voor één assist.

De middenvelder is ontzettend blij met zijn nieuwe contract: "Het afgelopen jaar is heel erg mooi geweest en ik ben ontzettend trots om nu een nieuw contract te mogen ondertekenen. Het gaat allemaal zo snel dat ik het bijna niet kan bijbenen. Ik ga alles geven om mezelf verder te ontwikkelen tijdens trainingen en wedstrijden, want ik wil hier uiteindelijk een bepalende speler worden. In de toekomst wil ik PSV verder helpen om te zorgen dat het een nog grotere en mooiere club wordt dan nu al het geval is."



Ook Earnest Stewart reageert blij met het akkoord: "Tygo blijft zich enorm goed ontwikkelen. Hij combineert zijn spelinzicht met een sterke balcontrole. Dat maakt hem een speler met veel potentie. Wij wilden graag met hem de toekomst in. We hebben hiermee een belangrijke slag geslagen en daar ben ik heel erg blij mee."




Tags

tygo balcontrole earnest persbericht spelinzicht stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dit vind ik nou mooi nieuws, in potentie misschien straks wel beste wat nagenoeg uit onze opleiding ( ook heerenveen) ooit qua middenvelders is doorgebroken! Een mix van Veerman en Frenkie de Jong👍
+4/-0

2 maanden geleden
Land in zicht! Lijkt me echt een geweldig middenveld met hem en Babadi over een paar jaar.
+2/-0

2 maanden geleden
Fantastisch gedaan technische staf.
Mooi ook dat hij bijtekend, mooie toekomst
+2/-0

2 maanden geleden
Goed nieuws. Hopelijk meer speeltijd. Iedereen (ik ook) verwacht veel van hem.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze