Transparent
Inloggen
Sluiten

Boy Waterman blijft behouden voor de club

15 juli 2024 15:15 - PSV
Foto: Pro Shots

Boy Waterman blijft behouden voor de club; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist op haar officiële kanalen bevestigd dat Boy Waterman toetreedt tot de technische staf van Jong PSV als keeperstrainer. Daarmee zet de derde doelman van het afgelopen seizoen definitief een punt achter zijn actieve spelersloopbaan. Daarmee keepte hij in het laatste competitieduel met RKC zijn laatste minuten voor PSV.



In zijn actieve spelerscarrière kwam de doelman uit voor een grote verscheidenheid aan clubs. Hij begon met betaald voetbal bij SC Heerenveen, kwam via AZ en Alemania Aachen voor de eerste keer bij PSV in 2012. Een jaar later verkaste hij naar het Turkse Karabükspor om vervolgens via APOEL Nicosia en OFI Kreta in 2022 terug te keren bij PSV als ervaren derde doelman. Na twee jaar PSV houdt de veertigjarige keeper het nu voor gezien en begint hij aan zijn trainerscarrière bij het Jong PSV van Alfons Groenendijk.




Tags

waterman jong aachen alemania alfons apoel groenendijk heerenveen karabukspor kreta nicosia ofi rkc spelerscarriere spelersloopbaan toetreedt trainerscarriere veertigjarige verscheidenheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Prima keuze lijkt me, snapt het spelletje en is geliefd onder de spelers en supporters.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze