Transparent
Inloggen
Sluiten

Groenendijk nieuwe hoofdtrainer Jong PSV

15 juli 2024 15:31 - PSV
Foto: Pro Shots

Groenendijk nieuwe hoofdtrainer Jong PSV; image source: Pro Shots

De kogel is door de kerk. Nadat we vorige week al meldden dat PSV in gesprek was met Alfons Groenendijk als opvolger van de vertrokken Wil Boessen heeft de club snel geschakeld en hem vandaag gepresenteerd. Fons Groenendijk komt als hoofdtrainer naar Jong PSV om het team komend seizoen naar een hogere eindklassering in de Keuken Kampioen Divisie te loodsen.



Haast was geboden want PSV wil Jong PSV in de komende weken zo goed mogelijk voorbereiden op het aankomende nieuwe seizoen. Groenendijk was in het verleden al trainer van Jong Ajax en werd binnen PSV algemeen beschouwd als de ideale opvolger van de vertrokken Wil Boessen. Samen met Wilfred Bouma en Boy Waterman is de technische staf van Jong PSV voor het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie nu grotendeels rond.

Het is de ambitie van PSV om de beloften komend seizoen een flinke stap omhoog te zien zetten, na de afgelopen jaren steevast in het rechterrijtje te zijn geëindigd. Prioriteit ligt daarbij op de doorstroming van talent naar het eerste elftal en de doorontwikkeling van jonge spelers. Fons Groenendijk wordt vooral als opleider gezien en zal daar een grote rol in moeten gaan spelen.




Tags

groenendijk jong boessen fons alfons bouma doorontwikkeling eindklassering geschakeld haast kerk kogel loodsen opleider rechterrijtje waterman wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Blij mee, rustige vent en intelligente trainer. Heeft bewezen dat hij spelers beter maakt. Welkom Alfons!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat is mooi, wie heeft hij bv beter gemaakt?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Daar heb ik geen mening over, ik heb hem nl.nooit echt gevolgd toen hij trainer was en wat hij bereikt heeft met welke spelers en selectie. Dus ik kan wel iets vinden, maar dat zou nergens op gebaseerd zijn in dit geval.
+1/-0

2 maanden geleden
Zou mooi zijn als ons nieuwe technische team Jong PSV eens wat verdedigen kan bijbrengen.
+1/-0

2 maanden geleden
Kijk daar wordt je vrolijk van. Prima ervaren trainer, uitermate geschikt om jonge spelers te trainen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro monaco montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze