Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV akkoord met Madi Monamay

15 juli 2024 17:14
Foto: Pro Shots

PSV akkoord met Madi Monamay; image source: Pro Shots

De presentatie van Madi Monamay als versterking voor PSV's nieuwe seizoen lijkt slechts een kwestie van tijd. De medische keuring stond gepland voor vandaag in Eindhoven en bij een positief resultaat tekent de talentvolle verdediger een contract voor drie jaar bij PSV. De jeugdinternational van onze zuiderburen komt transfervrij over van de regerend landskampioen in Duitsland Bayer Leverkusen 04.

Monamay hoopt in Eindhoven zijn carrière van een nieuwe impuls te voorzien en daarbij ook meer speelminuten te gaan maken in het eerste elftal van PSV dan bij Leverkusen het geval was. Hoewel hij aanvankelijk aan zal sluiten bij Jong PSV ligt het in de lijn der verwachting dat hij ook regelmatig aansluit bij het eerste elftal van Peter Bosz. Hij reist vermoedelijk morgen de ploeg achterna naar het Duitse Klosterpforte, waar de selectie vandaag naartoe is vertrokken op trainingskamp.




Tags

monamay madi leverkusen achterna bayer bosz duitsland jong keuring klosterpforte kwestie trainingskamp zuiderburen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Welkom Madi! Veel plezier en succes gewenst bij onze mooie club!
+1/-0

2 maanden geleden
Laatst was ik wel enigzins teleurgesteld dat dat grote Belgische verdedigende talent naar ajax werd gehaald ipv naar eindhoven,maar hier wordt ik net zo blij van.
Continue the good works Ernie.
Zal dit onder het motto zijn van de grotere talenten naar jong halen?
+1/-0

2 maanden geleden
Ik las ergens een contract voor 3 jaar en dat het een ongelooflijk groot talent zou zijn. Hoe wordt er bepaald binnen PSV hoe lang een aangeboden contract is? Mensen van extern bijvoorbeeld krijgen die doorgaans bijvoorbeeld een contract met minder lange looptijd dan jongens die al langer bij ons spelen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat er wordt gekeken naar de leeftijd van een speler en de ontwikkelmogelijkheden daarvan. Hoe jonger, hoe hoger het aanbod van de contractduur. Echter heeft de speler ook nog iets te willen. Ik zou als PSV zijnde bij Monamay 5 jaar hebben aangeboden, waarbij ze op 3 jaar zijn uitgekomen.
+1/-0

2 maanden geleden
Prachtige naam heeft ie, als ie nou net zo goed wordt als zijn naam, zitten we gebakken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Madi ‘the Moneymaker’ Monamay😄
+2/-0

2 maanden geleden
Niks beloften! Laat hem maar gelijk aansluiten bij de selectie gezien de armoedige staat van onze centrale verdedigers. Boscagli heeft nog steeds z’n contract niet verlengd en kan zomaar weg zijn binnen een paar weken. De erg jonge Flamingo is eigenlijk een middenvelder en moet je maar van afwachten of hij überhaupt het niveau aankan. Obispo is vaak geblesseerd en zo ook nu. En dat was het, meer smaken hebben we niet!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Onze trainer denkt heel anders over Flamingo qua wat zijn positie is.
+1/-0

2 maanden geleden
Transfervrij ja? Dacht dat hij nog een contract had.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanholt barcelona basarnhem basiswaardige benitez berg boscagli bosz dams dest drommel ernie faye flamingo gonzalo gosens huur izecson jong kenny ledezma lozano mauro montiel oppegard passievrucht santos stewart tete teze